3 év agykontroll tanfolyam elvégzése után még mindig nem mennek a technikák mit csináljak?
hogyan fejlesszem magam, túlzottan racionális vagyok ,és nagyon nagyon zavar:(
szkeptikus ,humorosnak vélt válaszokkal nem foglalkozom ,köszönöm
17F
Ha azért keresel valami technikát, mert a racionális éned sarokba szorult, de a racionális éned akarja továbbra is a gyeplőt tartani, akkor csak vergődni fogsz.
Általában egy szimpla nyerőautomatává szeretne válni a többség ezzel a dologgal, VALÓDI ÖNISMERET NÉLKÜL.
Aki önmagát legyőzi, erősebb, mint aki egy várost hódított meg.
Önmagad nagyságát soha nem fogják reklámozni, tanítani. (tanulni= tan részévé válni)
szkeptikus ,humorosnak vélt válaszokkal nem foglalkozom ,köszönöm
Mit okos ép ésszel fel nem ér, gyakorolja azt a víg, gyermeki kedély.
mit ajánlasz nekem?
úgy gondolom ,hogy jobban ismerem önmagam mint a velem egy idősek ,de a rossz tulajdonságaimat nem tudom megváltoztatni ,hiába ismerem magam
nem sikerült kivennem hogy mit ajánlasz, elárulnád?
A tudatod 80-90%-a tudatalatti, ami egy háttérben futó mechanizmusként irányít.
Ami a felszínen megjelenik, az ebből csak egy keskeny csík.
Ha a mindennapjaid gondolatait megvizsgálod, azok egyértelműen arra irányulnak, hogy programozgasd magad?
Az a napi 50ezer gondolatvillanás ettől töltött?
Mert ha nem, akkor csak fogaskerekeket rakosgatsz össze-vissza anélkül, hogy egy működő gépezetet alkotnál.
Én csak azt nem értem, hogy miért akarod magadat teljesen leépíteni tudatilag... Az intelligencia első jele, ha valaki kételkedik a dogmákban... Benned megvan, mert akarattal sem tudod magadra erőltetni a ennek a badarságnak a dogmáit... Tehát ahogy Einstein is megmondta: "ha a tények nem igazolják az állításodat, akkor változtasd meg a tényeket"
Jelen esetben Te tényként kezeled azt, hogy hiszel az ezotériában... De az állításod nem ezt támasztja alá, hiszen kételkedsz a tényekben... Akkor változtass a tényeken... Te nem hiszel az ezotériában...
blaksword ,értékelem a kitartásodat, de hidd el számomra létezik az agykontroll ha hiszed ha nem:)
már sok dolgot megéltem már mikor a többinek sikerült nekem pedig nem, nos ez is egy ilyen dolog sajnos ,ami még egyenlőre nekem nem sikerül de sokaknak igen.. ezen szeretnék változtatni
ha racionális lennél, nem hinnél az ezotériában.
Jöjj rá, hogy az agykonTROLL-tanfolyam 3 év pénzkidobás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!