Hogyan képzeljek el egy agykontroll tanfolyamot?
Az előzőekhez hozzátenném, hogy élvezetesek az előadások, és kb óránként(?) 10 perc szünet van, hogy megmasszírozzuk a fülünk, meg a mellettünk ülő nyakát és hasonló kis tornák :)
A tanfolyam anyaga megtalálható az interneten szkennelt tanfolyami kézikönyvben. (Nem kérdezze senki tőlem hogy hol, ebben nem segítek.)
A könyvet mindenképpen olvasd el mielőtt jegyet veszel, ha még nem olvastad volna (bár ha engem kérdezel, akkor a könyv tele van rejtett üzenetekkel hogy "menj tanfolyamra!"...)
A kép, amit látnod kell a következő:
1 agykontrolltanfolyam,
2 te is ott vagy
ha igaz, bejöhet. :)
1:fizetsz, mint a katonatiszt
2:csücsülsz egész nap
3:megmondják miben higgy: magadban, de nagyon
4:Te mindent elérhetsz, ezt is mondják
Szumma
Bemutatom a vallást, melynek neve szcientológia.
Hitvallásuk: Higyj magadban, fogadj el másokat, mindenre képes vagy, csak akarnod kell!
Egy általam a legnagyobbra tartott ember azt mondta erre a tanításra, hogy úgy néz ki, mint a bárány, de belűl farkas.....fogadd meg, de Te döntesz
Szoros összefüggés nincs is, de a hitvallásuk megdöbbentően ugyan az.
Én elvégeztem majd' 10 éve, akkor azt hittem, hogy milyen jó, most már tudom, hogy csak eszement nagy hamis tanítás.
Tök egyszerű: egyetlen egy szál hajadat változtasd át agykontrollal más színűvé, ha ez megy akkor beszélgethetsz arról, hogy mire képes. Mondok valamit, nem fog sikerűlni. Egy ennyire egyszerű művelet sem megy ezzel a módszerrel, mert semmire nem jó, csak hogy elhigyjünk magunkról baromságokat, hogy kérkedhessünk másoknak magunkról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!