Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan képzeljek el egy...

Hogyan képzeljek el egy agykontroll tanfolyamot?

Figyelt kérdés
Mostanában érdeklődök iránta. Lehet el is megyek egyre, de nem igazán tudom, hogy megéri-e. Mi történik ott? Hogyan képzeljem el? Vagy jobban járok ha csak könyvet, dvd-t veszek?
2011. jan. 27. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem felnőtt képzésen voltam, de kb ugyan arról szól a kettő. Igazából annyiról szól, hogy ülsz egy széken és mesélnek neked, néha be kell csukni a szemedet és hasonló dolgok. Az elmondott dolgok az érdekesek. Olyanokat mondanak, hogy ha valamit el akarsz érteni akkor képekben használd az agyadat...ilyesmi dolgok. Annyi a lényeg, hogy minden fejben zajlik le. Nem arról szól, hgy másokat irányítasz, hanem hogy először is saját magadat és a gondolataidat.
2011. jan. 27. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Így is úgyis önhipnózis, elmondják, hogy hogyan beszélj be magadnak dolgokat. A tanfolyam ,,agytágítás", arra való, hogymegnyerjék a szimpátiádat, ha hiszel nekik és bennük, akkor működik a dolog. Ha ellenszenvet érzel az egész ellen, akkor értelemszerűen nem működik. Miben tudsz jobban hinni?
2011. jan. 27. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Az előzőekhez hozzátenném, hogy élvezetesek az előadások, és kb óránként(?) 10 perc szünet van, hogy megmasszírozzuk a fülünk, meg a mellettünk ülő nyakát és hasonló kis tornák :)

A tanfolyam anyaga megtalálható az interneten szkennelt tanfolyami kézikönyvben. (Nem kérdezze senki tőlem hogy hol, ebben nem segítek.)

A könyvet mindenképpen olvasd el mielőtt jegyet veszel, ha még nem olvastad volna (bár ha engem kérdezel, akkor a könyv tele van rejtett üzenetekkel hogy "menj tanfolyamra!"...)

2011. jan. 27. 16:54
 4/7 anonim válasza:

A kép, amit látnod kell a következő:

1 agykontrolltanfolyam,

2 te is ott vagy

ha igaz, bejöhet. :)

2011. jan. 28. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

1:fizetsz, mint a katonatiszt

2:csücsülsz egész nap

3:megmondják miben higgy: magadban, de nagyon

4:Te mindent elérhetsz, ezt is mondják

Szumma

Bemutatom a vallást, melynek neve szcientológia.

Hitvallásuk: Higyj magadban, fogadj el másokat, mindenre képes vagy, csak akarnod kell!

Egy általam a legnagyobbra tartott ember azt mondta erre a tanításra, hogy úgy néz ki, mint a bárány, de belűl farkas.....fogadd meg, de Te döntesz

2011. febr. 1. 03:50
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ezeket eddig én is tudtam így nagy körvonalakban. Egyik ismerősöm volt egy jobb agyféltekés tanfolyamon, azóta olyan kézügyessége van, hogy csak na. Gyönyörűen rajzol és galacsinokból állatokat formáz, stb.... Ezért gondolkodtam el egy ilyen tanfolyamon. Az utolsó válaszolót nem értem egy kicsit. Mi köze van a szcientológiához ennek? Ugyanis én ismerem (utánajárásból) még a nagy ellenes könyvet is olvastam róla (be van tíltva, nem kapható, de én megszereztem nagy nehezen). És agykontroll nem igazán érintett dolog. Ők nem erre mennek rá....
2011. febr. 2. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Szoros összefüggés nincs is, de a hitvallásuk megdöbbentően ugyan az.

Én elvégeztem majd' 10 éve, akkor azt hittem, hogy milyen jó, most már tudom, hogy csak eszement nagy hamis tanítás.

Tök egyszerű: egyetlen egy szál hajadat változtasd át agykontrollal más színűvé, ha ez megy akkor beszélgethetsz arról, hogy mire képes. Mondok valamit, nem fog sikerűlni. Egy ennyire egyszerű művelet sem megy ezzel a módszerrel, mert semmire nem jó, csak hogy elhigyjünk magunkról baromságokat, hogy kérkedhessünk másoknak magunkról!

2011. febr. 2. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!