Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudok transzba esni?...

Hogy tudok transzba esni? (tovább)

Figyelt kérdés

Valószínűleg rosszul fogalmazok, előre leszögezem. Van egy állapot, amit általában akkor szoktam elérni, mikor van bennem egy kis fáradság, és elszundítok unalmamban. Ez lehet itthon, de megesik utazás közben is. (Természetesen nem túl gyakran, és nem is direkt) Amit párszor ilyenkor tapasztaltam, az valami egészen különleges volt számomra. Nem aludtam el teljesen, észnél voltam. Egyszerre voltam itt és ott is, bár inkább magamban lebegtem. Ez az állapot azért érdekes, mert egyrészt nagyon megnyugtató érzés a semmiben lenni, másfelől iszonyatosan gyorsan tudok gondolkozni. Problémák, amiken órákat, napokat el tudok rágódni, hogy hogy oldjam meg, pár pillanat alatt tisztán rájövök ilyenkor.

Ez az állapot sajna nem tart soká, mert vagy teljesen elszundítok, és oda a csodás gondolatoknak, vagy felébredek.

De jó lenne visszamenni. Magamtól.

2010. okt. 22. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat. n_n
2010. nov. 6. 13:57
 12/17 anonim válasza:
nekem sosem sikerült már egy hete próbálom ezt 100 99-es modszert de mindig valami zaj lesz és így elveztem a koncentrációmat tök szívás
2010. nov. 19. 22:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Türelem, kitartás, nyugalom. Amúgy nekem se megy, igaz, nem is gyakorlom.
2010. nov. 20. 01:27
 14/17 anonim ***** válasza:
ezt ki fogom probalni
2011. aug. 3. 22:54
 15/17 anonim válasza:
100%
Sziasztok. :) Egyszer kipróbáltam a meditálást, és sikerült is, aztán elkezdett járni az agyam, és rájöttem, hogy hülyeség nem gondolni semmire, hogy meditáljak, mert ebben az állapotban akármit eltudok képzelni, akárkivel tudok beszélni mit gondol rólam stb. stb. Ahogy előttme is írták, megtudod oldani a problémáid. :) Emellett, nekem a múltkor annyira sikerült alfába mennem, hogy előtudtam hozni minden emlékem. Olyan volt, mintha az életem digitálisan előttem lett volna. Egy DNS lánc szerű láncot látam magam előtt, de nem hullámos volt, hanem szögletes, és az volt nekem az emlékláncom. Ha rossz emléket akartam látni odament egyhez, ha jót, akkor oda. Akármilyen emlékem előtudtam hozni, és hihetetlen érzés volt. Az emlékeim valós gyorsaságban letudtam magam előtt vetíteni, talán ezért voltam másfél óráig transzba, pedig kb. negyed órának tűnt. :) Ez így most egy nagyon tömör összecsapott válasz, de körülbelül erről van szó. :) Most is van pár problémám, szóval megpróbálok ma is lemenni transzba. Bár kint vihar van, így nincs csönd, illetve hogy vihar van biztosan hatással van a gondolataimra is, szóval majd inkább holnap kialudtan próbálkozok. De persze lehet ma is megpróbálom. :)
2013. márc. 14. 22:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Szuper, annyit mondj még meg, hogy neked mi a módszered a transzhoz? Ülsz, fekszel, stb?
2013. márc. 15. 12:36
 17/17 anonim válasza:
Ülök, meditáló pózban. Viszont én semmilyen technikát nem használtam. Egyszerűen sak nem gondoltam semmire, a légzésemre figyeltem (de ott sem ilyenre, hogy másodpercenként, csak hogy lassú és egyenletes legyen), utána elkezdett a testem bizseregni, a fejem szép lassan leereszkedett, és transzba voltam. Nem tudom ez mennyi idő lehetett, de szerintem 10 perc körül. :)
2013. márc. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!