Hogy tudok transzba esni? (tovább)
Valószínűleg rosszul fogalmazok, előre leszögezem. Van egy állapot, amit általában akkor szoktam elérni, mikor van bennem egy kis fáradság, és elszundítok unalmamban. Ez lehet itthon, de megesik utazás közben is. (Természetesen nem túl gyakran, és nem is direkt) Amit párszor ilyenkor tapasztaltam, az valami egészen különleges volt számomra. Nem aludtam el teljesen, észnél voltam. Egyszerre voltam itt és ott is, bár inkább magamban lebegtem. Ez az állapot azért érdekes, mert egyrészt nagyon megnyugtató érzés a semmiben lenni, másfelől iszonyatosan gyorsan tudok gondolkozni. Problémák, amiken órákat, napokat el tudok rágódni, hogy hogy oldjam meg, pár pillanat alatt tisztán rájövök ilyenkor.
Ez az állapot sajna nem tart soká, mert vagy teljesen elszundítok, és oda a csodás gondolatoknak, vagy felébredek.
De jó lenne visszamenni. Magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!