Az, hogy mire gondolok, befolyásolja a dolgok alakulását?
Lehet, hogy túlbonyolítom a dolgokat, de arra jöttem rá, hogy ha valamit nagyon szeretnék, (tegyük fel, összejönni egy bizonyos pasival) és elképzelem, hogy mi lesz, ha találkozunk, mi lesz, ha ide meg oda elmegyünk, akkor sosem úgy alakul, sőt, nem is jövünk össze, nem keres, tehát semmi nem jön be abból, amit én elképzeltem. Mindig fantáziálok, de soha nem valósul meg. A kérdésem az, hogy ti is csináljátok ezt? Nálatok bejön amit akartok? Én már nem merek fantáziálni, mert félek, hogy akkor nem fog beteljesedni.
Egyébként pozitívan állok a dolgokhoz, és egyszer azt hallotam, hoyg amire gondolunk, rákoncentrálunk, azt "bevonzzuk", de nálam mindig az ellentéte van.
Az álmodozás az élet megrontója. Biztos hallottad már.
Amire Te gondolsz, az kicsit bonyolultabb, mint hogy álmodozzunk és akkor valóra váli az álmunk.
Ha érdekel, akkor üsd be google-ba: agykontroll, vagy vonzás törvénye. Sok sikert!
A válasz a kérdésedben van:félsz attól,hogy nem fog teljesülni,amiről fantáziálsz.Lehet,hogy épp ezért nem is teljesül.
A másik,hogy talán olyasmiről fantáziálsz gyakran,ami eleve lehetetlen dolog.
Meg vedd számításba azt is,hogy sokszor épp a mi érdekünkben nem történik meg,amit szeretnénk,mert amire vágyunk,az számunkra nem lenne jó.
Szóval,elérhető célokat tűzz ki magad elé és lépésenként próbáld megvalósítani.És ha semmiképpen nem akar sikerülni,teljesülni,akkor nyugodj bele hogy így van jól.És próbálj más úton közeledni másabb cél felé.
Én ismerek pár embert,akik szinte kierőszakolták a sorstól azt,amire nagyon vágytak és egyikük sem járt jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!