Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Házasságot sikerült már...

Házasságot sikerült már valakinek manifesztálnia?

Figyelt kérdés
Adott személyre gondolok, akivel le szeretném élni az életem

2023. aug. 27. 10:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen ezeket is tudom, viszont a kérdésemre így tōled nem kaptam választ
2023. aug. 29. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
10-es, a kötést le lehet vetetni ugyanúgy bármikor.
2023. aug. 30. 00:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Na szerelmi kötés recepteket várok, ugyanis telihold lesz+ma jött meg. Ki akarom használni a helyzetet
2023. aug. 30. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt papnőnek kell kifizetni és megcsinálja, átlagember nem hiszem hogy tudja
2023. aug. 30. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

9 nem csak mos t de mind1

3 vagyok, Bocsi az ilyen kérdéseknél nem feltételezem csak úgy párkapcsolatot, pont a fekete esküvői kérdések tömkelege miatt. Cov alatt tudnád mennyi volt 😩

Szoval ja, szerintem ha van párod ne surgesd. Álmodozzatok a jövőről haz család vagy közös élet. Az vonzza az esküvőt.

Mi is kb 2 éve vagyunk együtt szép lassan jön minden. A gyerek később az eljegyzési gyűrű meg tervben van (konkrét tervben, orvosoket keresek ki mennyiért csinálná meg) de ennyi. A sürgetés nem mindig kifizetődő.

Vagy ha terveztek gyereket akkor elég lehet egyszer nem védekezni ha lelkiismeretes akkor nem akar egyedül hagyni. És kénytelen elvenni mint ahogy szerintem ezeknél a valamibe belekényszerítő magianak nevezett buntettnek.

Bocs bajom a mágiával csak ezzel a résszel, a párkapcsolattal sem csak a benne levő “szabadsággal”.

Én/mi hűek vagyunk nem eroltetunk semmit.

Mármint 2. év után eljegyzés, 3. esküvő, 4. Gyerek (ha lehet lány) meg ilyesmik…

Szerintem csak utalgass ne mágiázgass ilyenekkel. Vagy baba…

2023. szept. 1. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!