Házasságot sikerült már valakinek manifesztálnia?
9 nem csak mos t de mind1
3 vagyok, Bocsi az ilyen kérdéseknél nem feltételezem csak úgy párkapcsolatot, pont a fekete esküvői kérdések tömkelege miatt. Cov alatt tudnád mennyi volt 😩
Szoval ja, szerintem ha van párod ne surgesd. Álmodozzatok a jövőről haz család vagy közös élet. Az vonzza az esküvőt.
Mi is kb 2 éve vagyunk együtt szép lassan jön minden. A gyerek később az eljegyzési gyűrű meg tervben van (konkrét tervben, orvosoket keresek ki mennyiért csinálná meg) de ennyi. A sürgetés nem mindig kifizetődő.
Vagy ha terveztek gyereket akkor elég lehet egyszer nem védekezni ha lelkiismeretes akkor nem akar egyedül hagyni. És kénytelen elvenni mint ahogy szerintem ezeknél a valamibe belekényszerítő magianak nevezett buntettnek.
Bocs bajom a mágiával csak ezzel a résszel, a párkapcsolattal sem csak a benne levő “szabadsággal”.
Én/mi hűek vagyunk nem eroltetunk semmit.
Mármint 2. év után eljegyzés, 3. esküvő, 4. Gyerek (ha lehet lány) meg ilyesmik…
Szerintem csak utalgass ne mágiázgass ilyenekkel. Vagy baba…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!