Mi is az az agykontroll pontosan?es mire jo?
Mi is az agykontroll? Úgy fogalmaznám meg, hogy egyfajta tudatos meditáció, mely során nem arra törekszel, hogy "ne gondolj semmire", hanem arra, hogy megoldásokat találj az adott problémádra.
Hogy mire (mennyire) jó? Az biztos, hogy mint sokminden másnak, a marketingje/reklámja sokkal többet ígér, mint amire biztosan jó. Arra biztosan, hogy egy kicsit tudatosabban éljenek, akik használják (nem akik elvegezték, mert szerintem a 99%-uk nem használja, elengedi). Arra biztosan nem, hogy "csodákat tegyen".
Összegezve, kb. olyan, mint egy meditáció, vagy egy ima, vagy egy jó "brainstorming". A tanfolyam egyébként, egy nagyon jó közösségi élmény, és társasági esemény/lehetőség. Az előadó/oktató pedig nagyon érdekes ember, érdekes történetekkel.
Végül: én már több mint 30 éve vegeztem el, azóta sokminden megváltozhatott, de nem hallottam róla, hogy jelenleg tőbbet ígérne, mint akkor.
Szép napot,és az "erő legyen Veled!":-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!