Lehet valakinek kárt okozni szimpla gondolattal? És ha valami rosszat mondok, írok vagy gondolok valakiről, azt az ő tudatallatija érzékeli?
Figyelt kérdés
Ha valakit sokan utálnak, rosszat kívánnak neki, ócsárolják, akár szavakkal, akár gondolatban, az tud valami kárt okozni abban emberben? És ezeket a negatív gondolatokat érzékeli a tudatalattink vagy legfelsőbb énünk?2023. ápr. 7. 20:18
2/10 anonim válasza:
Természetes, hiszen a rossz gondolatot a másik megérzi különféle jelekből: tekintet, testtartás, hanghordozás, a kapcsolattartás formája, vagy épp az, hogy kerüli az illetőt. De ez nem ezoterikus dolog, hanem triviális.
3/10 Grimfox válasza:
Pszichológiai szinten lehet. Ha megnézel valakit, akit kiközösítenek, láthatod a hatását. Az, amire valószínűleg gondoltál, mikor a kérdést feltetted, szerencsére nem ilyen egyszerű.
4/10 anonim válasza:
Nézd meg a politikusokat vígan élnek,pedi mindenki utálja őket.Ráadásul minden évben egyre gazdagabbak.
6/10 anonim válasza:
4/5
Személyes és tömeges felkereséssel erősíthető a hatás. De a magyar nép jólnevelt.
7/10 anonim válasza:
Csak ha valaki boszorkány vagy boszorkánymester. A munkatársam egyszer haragudott valakire, mesélte nekünk milyen az ember, és erre másnap baleset érte azt akire haragudott. Sokáig kórházban is volt.
8/10 anonim válasza:
Ezzel csak sajat magadnak artasz mert mindig a rossz dolgokon fog jarni az eszed
9/10 anonim válasza:
Ha rosszat gondolnak nem nagyon, de ha elátkoznak az előfordul hogy teljesül.
10/10 anonim válasza:
Szerintem saját magadnak ártanál a legtöbbet ezzel,mert szerintem az emberek tényleg megérzik tudat alatt ha rossz gondolatokat táplálunk feléjük ezzel pedig magunkhoz "vonzuk"(nem tudom hogy ez vonzás törvénye-e vagy valamilyen pszichológiai végbemenès eredménye vagy mindkettő)őket ès így kölcsönösen árthatunk egymásnak:)de ahhoz hogy ténylegesen ártani tudjál valakinek ahhoz szerintem ennèl több kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!