Be lehet vonzani, hogy 10 centivel magasabb és 20 kilóval kevesebb legyek? Valakinek sikerült?
Akkor a számítógéped és a telefont is dobáld ki te egysejtű.
A fogyás nem agykontrolltól függ, inkább önkontroll és kitartás! Számolni kell a kalóriákat és sportolni.
A magasságod növelheted például ha javítasz a tartásodon, magasított cipőkkel. Ha felnőtt vagy, 10 centi már sajnos lehetetlen.
"És hogy legyen egymilliárd euróm"
A gazdagságot be lehet vonzani, de tenni kell érte, ugyanúgy, mint a fogyásért. Tanulni és dolgozni kell. Az egymilliárd euró lehetetlen összeg, lottóval se kapnád meg a töredékét se.
Egy időben sajnos én is ráfüggtem a pénzre, mindig csak arra gondoltam, hogy már pedig én meg fogok gazdagodni. És sikerült is valamennyit bevonzani (örökség, ház), de ahogy jött, úgy el is ment nagyon rövid idő alatt. Eladtuk a házat, felújítottuk a sajátunkat, közbeszólt családtag betegsége is, a maradékot feléltük. Amiért nem dolgozol meg, az soha nem lesz maradandó. Vagy keményen megdolgozol a pénzért, vagy nem jársz jól vele. A lottógyőztesek is szinte mind újra leszegényednek, ez a karma.
Ha mindenki visszatért lottónyerés után az előző helyzetébe a karma miatt, ennyi erővel mindenki nyerhetne folyton.
Annyira üres duma és semmi nincs mögötte.
Agykontrollal lehet fogyni. Erről külön könyv is van. De nem az agykontrolltól fogysz, hanem, hogy megtanulod "beprogramozni", hogy a rossz szokásaidat legyen erőd leküzdeni. Nekem már rengeteget segített fogyásban és a dohányzást is ezzel hagytam abba.
Aki szerint hülyeség, ő nem volt tanfolyamon és nem tudja, hogy tényleg működik. De csakis a Domjánék!
Ezt magyarul is mondhatnád.
Technikailag azt mondod, hogy ha valakinek van akaratereje az le tud fogyni.
Ebben nincs semmi természetfeletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!