Teljesen kimerit. Mit tehetnék ellene?
Arról lenne szó,hogy gyerek korom óta alklamazom a vonzás törvényét vagy akinek úgy tetszik a "TITKOT".
Persze akkor még nem tudtam,h igy hívják,de ez lényegtelen.
sokmindent alértem már az életemben ezzel a módszerrel.Akicsitöl egészen a nagyokig amikre mindenki aztmondta h verdmár ki a fejedböl mert ezt lehetetlen elérni ugysem sikerül stb stb..én mégis elértem.
Nagyon sok mindent megtanultam.Utánna is néztem,de sokminden olyat olvasok amiket elötte magamtól szintén a tapasztalataim alapján már megfogalmaztam magamban.
A lényeg,hogy most kitüztem egy megintcsak lehetetlennek tűnö célt.Jelen esetben ez mindennél fontosabb a számomra.
Napról-napra,lépésröl-lépésre haladok lassan de bisztosan a cél felé.Nem akarom azonnal megkapni,mert tudom h "hosszu" az odáig vezetö ut és minden lépését megkell terveznem.A "határidöm" ezuttal karácsony.
Már csak egy gondom van.A vizualizácio illetve a napjaim/estéim megtervezése.Hogy pontosan akkor és az történjen amit szeretnék hatalmas energiát von el tölem.
Teljesen kimerít.Mint testileg mint lelkileg.És minden nap van egy olyan pont amikor kibukok és csak sirok vagy órákont keresztül csak alszok pont ezmiatt a fáradtság miatt.Aztán persze minden ugy történik ahogy elképzeltem.Miden mozdulat tökéletes.De ez szinte egy egész napi energiámat elszivja.Karácsony meg még messze van.
Tudnátok vmi tippet adni,h ne legyen ez?Minden jol megy és mégis rámtör egy érzés,h nemfog sikerülni és adjam fel stb...és ilyenkor csak sirni tudok.MAjd egy óra mulva összeszedem magam és midnen jo utánna.
Mit tegyek,h ez ne forduljon elö minden nap?
Vannak hasonlo tapasztalatok?
szerintem meg a francba ezt a baromságot
élj normális életet mint mások
megéri!!!!!!!!!! mert ezt leszámitva ugy alakul az életem ahogy szeretném teljes mértékben.És igen is boldog vagyok.És tudod amikor látom beteljesülni az álmaimat akkor már örömöben sirok.De mindegy is kifogom birni,mert egyre inkább látom h közel a cél.
És majd ha elértem és visszatekintek talán meglátom h nem is volt annyira nehéz,csak hinni kellett benne,és h midnen ami történt csak elöre vitt a cél felé.
Igen.Eddig határidöre sikerült midnent elérnem.
Bár most én is kezdem feladni:S nemtudom.DE vhogy nem megy.Mikor már aztmondanám,jo elég volt feladom.Egyszerüen nem tudom feladni,mert tiszta szivemböl vágyom rá és képtelen vagyok csak ugy "elengedni".
De ha te is tiszta szivedböl szeretnél vmit akkor,nem adhatod fel és el is fogod érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!