Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az igaz hogyha gondolsz egy...

Az igaz hogyha gondolsz egy személyre ő is rád gondol?

Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 00:18
1 2 3
 11/21 Darius- ***** válasza:
71%
Telepatia utjan lehetséges ez.
2022. szept. 23. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
ha így lenne a csaj már rég megfulladt volna a csuklásban, vagy már rég felvágta volna az ereit a gondolat áradatoktól amiket tőlem kap... de helyette csak én akarom fejbeverni magam egy csákánnyal mert folyton a fejemben jár és már nem bírom elviselni, de ő baszikse keresni engem szóval qrva 1oldalú és megkeseríti az életem :D
2022. szept. 25. 17:11
 13/21 Ujfalussy Péter válasza:
64%
Nem hinném, hogy mindig vagy sokszor, de biztos vagyok benne hogy lehetséges. YouTubon nagyon sok a muzsika az eladások növelésére és mindig van olyan aki hálás köszöneted ad. Persze lehetséges, hogy a jó eredmények csak véletlenek, de ki tudja ezt bebizonyítani.
2022. szept. 28. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
#13, senkinek nem kell bebizonyítani, hogy valami véletlen. A sok ezotéria-hívő, babonás féleszűnek kéne bebizonyítania, hogy valami működik - erre pedig ezidáig semelyik másik volt képes. Ami mondjuk egyáltalán nem meglepő...
2022. szept. 29. 08:09
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

#14 az nem elég bizonyíték, ha valaki feltűnően szerencsés? Akkor én kérlek téged, hogy magyarázd már el, hogy mi az a "szerencse" és bizonyítsd is be hogy létezik! Mert ez egy teljesen elfogadott köztudatban élő dolog, ami kicsit sem nagyobb hókuszpókusz mint maga az ezotéria kategória ... Én nem tudom bebizonyítani hogy létezne a vonzás törvénye, őszintén pont le is xarom, a lényeg az hogy én nekem mindig szerencsém van nagyon sok dologban, és ennyi pont elég. Az hogy te nem, kitudja milyen okból, az meg a te szegénységi bizonyítványod, ettől függetlenül még létezhet :D

De hozzátenném azt is, hogy konkrétan diplomás tudósok is beszélnek olyanról, hogy léteznek párhuzamos univerzumok, sőt, még át is járunk ezek között. És ez már nem ezotéria kategória !

https://www.youtube.com/watch?v=Ks_UHmaZcSg

De még csomó ilyen van, sőt az Agymenőkben ironikus módon Sheldon nem hisz egyáltalán a vallásban meg az ezotériában, mégis a Húr elméletet kutatja, ami meg pont erről szól :D

2022. szept. 29. 10:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"az nem elég bizonyíték, ha valaki feltűnően szerencsés?"

Nem.

2022. szept. 29. 10:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"az nem elég bizonyíték, ha valaki feltűnően szerencsés?"

Nem.

"Akkor én kérlek téged, hogy magyarázd már el, hogy mi az a "szerencse" és bizonyítsd is be hogy létezik!"

Véletlen. Ne kelljen már bebizonyítani.

"Mert ez egy teljesen elfogadott köztudatban élő dolog, ami kicsit sem nagyobb hókuszpókusz mint maga az ezotéria kategória"

A véletlen nem hókuszpókusz. Az a hókuszpókusz, amikor azt mondod, a véletlen nem véletlen hanem a Mars és a Jupiter együttállása, a napi két ima vagy az éjfélkor váll fölött átbobott csipet só okozza.

"Én nem tudom bebizonyítani hogy létezne a vonzás törvénye"

Nyilván.

"őszintén pont le is xarom"

Nem úgy tűnik.

"nekem mindig szerencsém van nagyon sok dologban"

És? Véletlenek vannak. Van akinek pozitív, és van akinek negatív lesz a végszaldó. De ettől még a véletlen az véletlen. Ez a lényege. Ezt jelenti.

"Az hogy te nem, kitudja milyen okból"

Miből gondolod, hogy én nem vagyok szerencsés? Mert szóba álltam veled?

"az meg a te szegénységi bizonyítványod"

Amikor valaki érvek helyett a másik személyét kezdi támadni, az a legnagyobb szegénységi bizonyítvány.

"De hozzátenném azt is, hogy konkrétan diplomás tudósok is beszélnek olyanról"

Az, hogy valaki dilpomát szerzett, nem jelenti hogy tévedhetetlen. Sőt!

"hogy léteznek párhuzamos univerzumok, sőt, még át is járunk ezek között."

Sok mindenről lehet beszélni. Beszélni valamiről egy dolog, tényként kezelni pedig egy egészen másik dolog.

"És ez már nem ezotéria kategória !"

De bizony. Ami nincs tényekkel, kutatásokkal alátámasztva, ami nem megismételhető, az csak elképzelés, ötlet, fikció.

"sőt az Agymenőkben"

A Micimackóban pedig beszélnek a plüssállatok.

2022. szept. 29. 11:19
 18/21 anonim ***** válasza:
20%
#17 hat latom te tipikusan az a buvalbaszott magyar kispolgar vagy, akinek xar az elete, es masokra tamaszkodik mert onmaga eletkeptelen :D Na mind1 nem pazarolom az idom ilyen bohocokra, en elvezem az eletet inkabb, az ilyen majmokat meg kirekesztem mert csak lehuznak a negativitasukkal. Csooooo
2022. szept. 29. 12:02
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Köszönöm, hogy az összes érvre, egytől egyig sikerült észérvekkel, tudományosan alátámasztható tényekkel reagálni, és még csak véletlenül sem személyeskedsz amikor ezen érvek elfogynak.

De nyugodtan menekülj el, és nevezz mindenki mást idiótának, sőt áltasd magad azzal, hogy te vagy az élet császára. Sok sikert!

Remélem, van benned annyi gerinc, hogy tartod magad az ígéretedhez és nem pazarolsz több időt rám. ;)

2022. szept. 29. 12:26
 20/21 anonim válasza:
A dolog létezik, de csak egymással különlegesen jó kapcsolatban lévő emberek között, és megfelelően fogékony állapotban. Se a szomszéd ángyikája, se Putyin nem fog velem foglalkozni, ha rá gondolok, de például a barátom, ha külföldön volt, szinte mindig akkor hívott, ha rá gondoltam. Vagy talán fordítva, akkor gondoltam rá, ha már készült telefonálni nekem. De nyilván nem fogsz "telepatikus" kapcsolatot létesíteni senkivel, amikor egész másra koncentrálsz, például éppen fizetsz a Tescóban, órát tartasz matekból, vagy az állványon állsz és kened a maltert.
2022. okt. 16. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!