Az igaz hogyha gondolsz egy személyre ő is rád gondol?
A gondolat megdöbbentő ereje
A legnagyobb erő a világon nem a gépek nem a kormány, nem különböző titkos társaságok. A legnagyobb erő a világon a gondolat. aAgondolatok erejét nem lehet túlbecsülni. Minden nagy dolog,vagy minden szörnyűség a világban egy egyszerű gondolattal kezdődött. A gondolataid képessé tesznek arra, hogy hatalmas dolgokat érj el, de a gondolataiddal képes vagy megbetegíteni saját magad is. A negatív gondolatokkal tönkreteheted a legszebb álmaid. Sok szenvedést okozhatsz magadnak. A választás a Tiéd.
De gyönyörű!
Mármint a válaszok.
Úgy értem, persze, hogy fasság mind.
De amíg az Egyéb kategóriában volt a kérdés, csak tényszerű rövid válaszok érkeztek, plusz azok, amik kigúnyolták a kérdezőt, hoyg hogyan lehet ilyen baromságban hinni.
Aztán átkerült Ezotériába, és egyből megjelentek az igazi elvetemült baromságok.
Hát nem csodálatos?
Sajnos, ezek mindenképpen megjelentek volna.
Így meg legalább a helyükön vannak.
Velem történt már többször is olyan, hogy online társkeresőn nem kattintottam rá, de elgondolkodtam a fotóján és a fejléce szövegén, aztán ő pedig rám kattintott azonnal.
Ez telepátia vagy puszta véletlen?-, azt nem tudom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!