Igaz, ha nem akarok legyőzni egy betegséget, akkor teljesen úrrá lesz rajtam?
agydaganatnál egy fontos tényezó akor,és idősebbek nagyobb valósznűséggel élik tul,mint a fiatalok. sejosztodás akkor már lassabb..valami ilyesmit mondott a doki..
szóval sok erőt,boldogságot a nagymamádnak és kívánom h még nagyon sok-sok éven át süsse nektek a süteményeket!
A nagymamájáról író kommentelőnek én is szívből kívánom, hogy még sokáig maradjon így, de inkább még jobban a nagymamája:)
Sajnos ez egy olyan betegség volt, hogy tényleg nagyon gyorsan leépült. Nem emlékszem, hogy írtam- e, de egy évet sem élt, miután kiderült a betegsége. Voltak mélypontok, jobb időszakok, volt, hogy az orvosok biztattak, volt hogy kerek perec megmondták a szülőknek, hogy hetekben gondolkozzanak. Neki nem volt áttétje, a műtétet pedig az orvosok sem vállalták. Az első kemoterápiát követően volt egy nagyon "jó" időszak, amikor járni is tudott, és iskolába akart menni:S 3 napig tartott...Azután többet nem beszéltünk vele. Azóta sem igazán bírjuk elfogadni, hogy ennek így kellett történnie, én látom a szüleit, a testvérét, hogy egy egész család tönkrement, és borzasztóan szenvednek. Nagyon nagyon sajnálom Őt, hiszen még előtte állt az élet, voltak tervei, szép, okos, intelligens lány volt. Őrizzék angyalok az álmát!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!