Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez a Szabo Péter és társai...

Ez a Szabo Péter és társai csak engem irritál?

Figyelt kérdés
Az összes ugyanazt fujja!! Mások hazugságait adják tovább, légy engedelmes, gondolkodj pozitivan, szolgálj, ezek a férgek ebből élnek? Senki nm tudhat az életről semmit sem, mindenki csak találgat meg okoskodik, de szart sem tudnak. Az összes ilyen ezo könyv azért iródott h hirnevet és pėnzt szerezzennek ezek a férgek
2022. júl. 8. 03:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Mivel teszik? Azzal, hogy ha nem tűzöl ki célokat, alsóbbrendű vagy, ha gyenge vagy, akkor is, ha csak arra vagy alkalmas, hogy másokat kövess akkor pláne. Az a baj szerintem, hogy sok motivációs trener nem veszi figyelembe adott személyiségünk korlátait, a körülményeinket.

Elméletben értem, hogy ezek nem számítanak, de nem értek egyet. A személyiségünket fejleszteni egy hosszú folyamat, nem egy egy előadás tőlük és ezt ők nem veszik figyelembe. Egy rossz körülmények között lévő, önbizalomhiányos embernek nem mondhatod, hogy minden álmod lehetséges, mert eszköz híján meg mélyebbre fog kerülni.

Mindenkire magára van bízva az út, de az ilyen trénereket alapvetően kerülném.

2022. aug. 17. 06:46
 12/18 anonim válasza:
11 bocs, de kifogás mindenre van. Magam is megvetem az ilyen embereket, nyavajogni mindenki tud.
2022. aug. 17. 06:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez így van, de kifogás és teljesítménykényszer okozta pánikbetegseg között van különbség .
2022. aug. 17. 07:16
 14/18 anonim válasza:

11 amúgy meg:

-a személyiséget lehet fejleszteni, eddig is sikerült, azért nem egy kis ágyban ülsz cumival a szádban

-senki nem mondta, hogy egyszerü folyamat, kérlek idézd már be pontosan, hogy Szabó Péter hol állított ilyet.

-ha 2022-ben nem találsz megfelelő eszközt, akkor szerintem érdemes elgondolkodnod

Az ember vagy kifogásokat keres vagy megoldást. Ha neked utóbbi nem sikerül, akkor viszont nem teljesen értem jogosnak a felháborodásod, amikor másoknak nem igen. Szabó Péter előadása ezek szerint nem neked szól, hanem akik szándékoznak az életükkel valamit kezdeni.

2022. aug. 17. 07:16
 15/18 anonim válasza:
13 a modern társadalom 99%a teljesitményszerben él. Mi a megoldás?
2022. aug. 17. 07:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek, hogy kinek szól. Ebben nincs vita. De látom magamon és másokon, hogy vannak korlátaink, amit egy szakember figyelembe is vesz.
2022. aug. 17. 07:30
 17/18 anonim válasza:
16 semmilyen korlátod nincs, csak amit magadnak teremtesz. Az a szakember, aki erősíti a tévképzetet, terepjárót vesz mások nyomorából. Megoldás vs kifogás. Egyszerre csak egy megy, lehet bárhogy ideologizálni.
2022. aug. 17. 07:35
 18/18 anonim ***** válasza:
17 igazad van, én teremtem. Ettől még nem látom egyből a kiutakat anélkül, hogy testi tüneteim ne lennének. De mesélj magadról, kíváncsi vagyok milyen fantasztikus átalakulás, teljesítmény ment végig rajtad az elmúlt években. Nem rosszindulatból, akár privátban, szívesen beszélgetek erről a témáról.
2022. aug. 17. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!