Ez a Szabo Péter és társai csak engem irritál?
Mivel teszik? Azzal, hogy ha nem tűzöl ki célokat, alsóbbrendű vagy, ha gyenge vagy, akkor is, ha csak arra vagy alkalmas, hogy másokat kövess akkor pláne. Az a baj szerintem, hogy sok motivációs trener nem veszi figyelembe adott személyiségünk korlátait, a körülményeinket.
Elméletben értem, hogy ezek nem számítanak, de nem értek egyet. A személyiségünket fejleszteni egy hosszú folyamat, nem egy egy előadás tőlük és ezt ők nem veszik figyelembe. Egy rossz körülmények között lévő, önbizalomhiányos embernek nem mondhatod, hogy minden álmod lehetséges, mert eszköz híján meg mélyebbre fog kerülni.
Mindenkire magára van bízva az út, de az ilyen trénereket alapvetően kerülném.
11 amúgy meg:
-a személyiséget lehet fejleszteni, eddig is sikerült, azért nem egy kis ágyban ülsz cumival a szádban
-senki nem mondta, hogy egyszerü folyamat, kérlek idézd már be pontosan, hogy Szabó Péter hol állított ilyet.
-ha 2022-ben nem találsz megfelelő eszközt, akkor szerintem érdemes elgondolkodnod
Az ember vagy kifogásokat keres vagy megoldást. Ha neked utóbbi nem sikerül, akkor viszont nem teljesen értem jogosnak a felháborodásod, amikor másoknak nem igen. Szabó Péter előadása ezek szerint nem neked szól, hanem akik szándékoznak az életükkel valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!