Ez a Szabo Péter és társai csak engem irritál?
Viszonylag sokan élnek ilyesmiből, kb az összes pap is.
Passz hogy ez jó vagy rossz....ha néhány embernek ez segít, akkor akár hasznos is lehet.
Az önmagában nem lenne baj, ha segítenének az embereknek megtalálni valamiféle lelki békét, stb.
De ezek inkább a lehúzásra mennek, és igen, a kettesnek igaza van, az egyházak is erről szólnak.
Nálunk az iskolánk hívta meg egyszer előadásra Szabó Pétert.
Szerencsétlen annyi hülyeséget és hazugságot mondott az előadáson, hogy teljesen hiteltelenné vált számomra. A kedvencem az volt, amikor azt mondta, hogy kutatók megállapították, hogyha egy palack vízre kedves/csúnya szavakat írunk, akkor másképp kristályosodik a víz.
Az előadás után megkerestük a kémia tanárt, szegény fogta a fejét, akkora baromság volt.
Tehát nem elég az, hogy hazudik, de még arra sem hajlandó, hogy utánanézzen egyáltalán van-e valóságalapja annak, amit mond.
Engem is. Szerencsére már egyre kevesebbet futok bele az ilyen jellegű posztokba. Úgy adják elő a sok közhelyet, meg a teljesen alap dolgokat, mintha most találták volna fel a spanyol viaszt.
Én leginkább azon lepődök meg, hogy ezt ennyien beveszik.
Nekem nagyon szimpatikus , több képzésén voltam , nekem sokat segített.
Viszont nem vagyunk egyformák elfogadom a ti állápontotokat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!