Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez a Szabo Péter és társai...

Ez a Szabo Péter és társai csak engem irritál?

Figyelt kérdés
Az összes ugyanazt fujja!! Mások hazugságait adják tovább, légy engedelmes, gondolkodj pozitivan, szolgálj, ezek a férgek ebből élnek? Senki nm tudhat az életről semmit sem, mindenki csak találgat meg okoskodik, de szart sem tudnak. Az összes ilyen ezo könyv azért iródott h hirnevet és pėnzt szerezzennek ezek a férgek
2022. júl. 8. 03:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem csak téged irritál. Külön élmény mikor egy ismerős dicséri, hogy mennyit segít neki... én vagy te is kérdező tudsz ugyan úgy közhelyeket puffogtatni és ez ennyiből is áll amit Sz.P. csinál és még úgy is is csinál,mintha lenne önálló gondolata, pedig egyik sem az....
2022. júl. 8. 07:10
 2/18 anonim ***** válasza:
35%

Viszonylag sokan élnek ilyesmiből, kb az összes pap is.

Passz hogy ez jó vagy rossz....ha néhány embernek ez segít, akkor akár hasznos is lehet.

2022. júl. 8. 07:29
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

Az önmagában nem lenne baj, ha segítenének az embereknek megtalálni valamiféle lelki békét, stb.

De ezek inkább a lehúzásra mennek, és igen, a kettesnek igaza van, az egyházak is erről szólnak.

2022. júl. 8. 07:58
 4/18 anonim válasza:
78%

Nálunk az iskolánk hívta meg egyszer előadásra Szabó Pétert.

Szerencsétlen annyi hülyeséget és hazugságot mondott az előadáson, hogy teljesen hiteltelenné vált számomra. A kedvencem az volt, amikor azt mondta, hogy kutatók megállapították, hogyha egy palack vízre kedves/csúnya szavakat írunk, akkor másképp kristályosodik a víz.

Az előadás után megkerestük a kémia tanárt, szegény fogta a fejét, akkora baromság volt.

Tehát nem elég az, hogy hazudik, de még arra sem hajlandó, hogy utánanézzen egyáltalán van-e valóságalapja annak, amit mond.

2022. júl. 8. 08:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem is. Szerencsére már egyre kevesebbet futok bele az ilyen jellegű posztokba. Úgy adják elő a sok közhelyet, meg a teljesen alap dolgokat, mintha most találták volna fel a spanyol viaszt.

Én leginkább azon lepődök meg, hogy ezt ennyien beveszik.

2022. júl. 8. 09:12
 6/18 NTBS ***** válasza:
90%
Vannak, akik hallgatnak rá. Talán ez a nagyobb baj.
2022. júl. 8. 13:10
 7/18 wish válasza:
23%

Nekem nagyon szimpatikus , több képzésén voltam , nekem sokat segített.

Viszont nem vagyunk egyformák elfogadom a ti állápontotokat is :)

2022. júl. 8. 14:29
 8/18 anonim válasza:
4 gyerek vagy még, azért nem érted
2022. aug. 12. 06:57
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Ezek a kib.... motivációs trénerek a lelkedet ölik meg. Mondta Puzser és milyen igaza van. Az enyémet már megölték
2022. aug. 16. 21:30
 10/18 anonim válasza:
9 példát is tudsz esetleg mondani mivel is teszik ezt?
2022. aug. 16. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!