Tenyleg Parkinsonkoros Domjan Laszlo?
Missi_Key egy a probléma. Elöbb jött a Parkinson ami pár év szenvedés után hozta magával a "fáradtságot" (ami érthető), és nem fordítva.
Ennyi erővel azért csinálta neki a parkinsont a tudatalattija és a karmája mert tudatosan átvert embereket azzal a dumával hogy gyógyíthatatlan betegségek kezelhetőek agykontrollal.
A szív leállítós hipnózisról tudnál linkelni hiteles kutatást? Elolvasnám.
13. nem jött előbb. van már 10 éve legalább hogy ismétlőn nála voltam és már ott is fáradtnak tűnt. talán akkoriban még orvosként is praktizált az előadások melett.
a szivmegállitost már nem tudom hol láttam, az is régen volt, de ha az emlékezetem nem csal valami kém-dokuban.. szal cia/kgb/mosad címszavakkal érdemes keresni
Nekem kollégám járt hozzá is és még 2 testvéréhez. Neki más volt a benyomása. Továbbá az hogy valaki egy bizonyos alkalommal fáradt konkrétan semmit nem mond el a hosszútávú mentális egészségéről, lelki békéjéről.
Nekem már az is beszédes hogy megmondta a családjának és a tanítványainak hogy nem kér tőlük agykontrollos segítséget.
A dokumentum film nem tudományos kutatás és még annyira sem hiteles. Arról is van dokumentum film hogy Michael Jackson és Woody Allen pedofil, meg hogy az ősi piramisokat földönkívüliek építették stb. Egyik állításra sincs bizonyíték. Elég az hogy létezik az állítás, és van érdeklődés a téma iránt.
A SARLATÁN Domjánt is utolérte a végzet, most következzenek
a seggnyalói a településen ahol lakok is van ilyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!