Tenyleg Parkinsonkoros Domjan Laszlo?
Akkor Domján miért próbálta saját maga gyógyítani a parkinson kórját, a saját módszerével?
Ami persze nem sikerült, és aztán csak a gyógyszerek maradtak
Persze. Évek óta tudom és bizony ez bizonyítja milyen hiteltelen hókuszpókusz volt.
Isten nem ver bottal.
A szavazás arra vonatkozik, hogy a Domján parkinsonos-e, vagy arra, hogy megrendült-e a hitem az agykontrollban?
Egyébként igen, valóban beteg Domján László. Nem, nem rendült meg a hitem az agykontrollban. Nem hittem eddig se, hogy minden betegség kivédhető/gyógyítható lenne relaxációval. Mellesleg az agykontroll szerintem túl nagy terület ahhoz, hogy csak ennyi legyen a lényege.
Láttam vele egy beszélgetést, ahol elmondta, hogy a Parkinson-kóros betegek egy kis százaléka képes volt meggyógyulni az agykontroll használata által.
Szerencsétlenségére, ő nem tartozott ezen emberek közé...
10 Ja Domján egyik női tanítványa (akit Domján is reklámozott) meg azt állította hogy agykontroll segítségével képes feltölteni a telefonjának a merülő aksiját.
Ha élőben találkoznék vele egy dolgot kérdeznék tőle. Ezt a mutatványát miért nem adja elő mondjuk kutatók előtt egy kontrollált környezetben.
Továbbá én meg azt hallottam egy kollégámtól aki járt több Domjánhoz is tanfolyamra hogy a tanítványaitól, agykontrollos barátaitól,ismerőseitől se volt hajlandó "agykontrollos segítséget" kérni vagy elfogadni. Pedig állítólag többször is felajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!