Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért vagyok nyugodtabb ha...

Miért vagyok nyugodtabb ha nem hallgatok több subliminalt?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán volt baj, hogy ha subliminal-okat hallgattam max annyit, hogy fájt a fejem. De utóbbi napokban igen csak feszült voltam belül. Próbáltam olyanokat hallgatni amik népszerűek illetve sok válasz van alatta, de lehet nem mindegyik hat nekem, az utóbbi 3-4 hatott amúgy. Nemt sokat hallgatok de lehet azért is mert egy nap egymás után hallgattam több félét is? Este meg pánik tört rám a napokban, féltem pánikoltam teljesen okvetlenül de valszeg a sub-ok miatt. Tegnap hallgattam utoljára ma csak egy flusht használtam, azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magam, nem érzem azt a tompa fejfájást. Mióta hallgattam őket az esti rutinjaimmat se tudtam elvégezni, valahogy tompította azokat lehet, most ma eltudtam végezni a rutinjaimat mint takarítás, pakolás stb..előtte halogattam. Aki jártas subliminálokban olyan írjon inkább légyszi :)

Meg akivel volt hasonló aki szintén hallgatott subliminalokat.>**

Rájöttem hogy a legtöbb dolgot amit subliminallal akarok helyrehozni, magamtól is megtudom csinálni, csak 1 volt amit nem és a subliminal segített de azóta minden oké miután abbahagytam. BOcs ha rossz kategória, valamilyen szinten ez agykontroll de fogalmam sincs mi másba tartozna :D..

2022. máj. 30. 23:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10.koszonom végre oly aki ért a témához is :)
2022. máj. 31. 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Khm, hát... a subliminalokhoz nagyon ne mértek, csak a pzichológiához meg a biológiához, szóval csak a folyamat működési elvét értem.

De egyébként pont emiatt azért jelezném, hogy csak és kizárólag gondolkodásbeli változásokra működik, pont ugyanolyan módszerrel, mint a rejtett reklámok a filmekben. Csak sokkal barbárabb módszer rá.

De attól még senkinek nem lett nagyobb a melle, hogy sokszor elmondták neki, hogy "legyen nagyobb a melled". Max elhitte, hogy az lett, mivel amit elégszer hazudnak neked, azt igaznak fogod érezni. Elég az utcára kimenni és ránézni eg yplakátra, hogy értsd a módszer működését (Soros!:D).

2022. máj. 31. 15:26
 13/20 A kérdező kommentje:
7.viszont te is abba hagyhatod ha olyasmire válaszolsz ami szerinted eleve baromság és nem érdekel...
2022. máj. 31. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:

12es vagyok, egyben a 10es.

Csak ha esetleg bezavart volna.

2022. máj. 31. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Hát igen ezek frekvenciák,amit először integrálnia kell a tudatalattidnak a fizikaiba,majd fel a szellemtestbe,ezért sem mindegy kitől mit hallgatsz,ez pl:

https://www.youtube.com/channel/UCo2OeWAClWbI6qKgU8RXunw

Egy teljesen megbízható amerikai orvosteam,de a nagytöbbségben arctalan amatőr kísérletet nem nevezném felelősségtudatos alkotásnak,főleg ha alatta fizetett hozzászólások vannak...(kérdésre nincs válasz,nincs update,nincs kép stb..)

Aztán az sem mindegy kell-e hozzá fülhallgató ami leterheli az elméd és elvonja minden mástól a figyelmed,vagy pedig hangszórózol...Valamint én már direkt figyelem a schummann rezonanciát is,mert pl. észrevettem,hogy napkitörésekkor egyébként is felborult idegrendszerem ne terheljem túl..

[link]

Azok a fehér tüskék nagyon durvák tudnak lenne és a subbal együtt,mintha konnektorba nyúltam volna...

2022. máj. 31. 17:00
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

# 12 Hát maradjunk annyiban,hogy még a "folyamat működési elvét" sem ismered,úgyhogy jó lesz neked a biológia is...Egy sub közel sem csak a gondolkodásodra hat hanem számos fizikai területre,amit az injektált frekvencia fog meghatározni..

Ez teljes visszafordítás/helyreállítás és kitisztítja a fejed: https://www.youtube.com/watch?v=dzZjxaCvtp4

2022. máj. 31. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
16, aha, higyj amit gondolsz. A te véleményed a SOTE-éval szemben.
2022. máj. 31. 17:38
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
16, hát én hallgattam egy darabig amit küldtél, de kb 3 perc alatt elkezdte előhozni a fejfájásomat, meg amúgy elég ijesztő is maga a hang. A mély morajlás mint valami mélységből jövő szörnyeteg, aztán beúszik az a fémes magas hang... majd valami horrorsztorihoz felhasnzálom:D
2022. máj. 31. 17:42
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon nem mindegy, h mit hallgatsz. Megbizhato forrasbol kivaloan mukodik: penzt, szerelmet, stb sikerult osszehozni. Azonban sajnos tobb olyannal talalkoztam, ami alatt negativ programozas megy. En ki tudom szurni, egy kis gyakorlassal sztem mindenkinek megy. A magyarok tapasztalatom szerint jok.

Kulfoldiekkel ovatos lennek.

2022. jún. 1. 08:36
 20/20 anonim válasza:
Én is tapasztaltam már ilyet. Szerintem tudat alatt nagyon rástreszzeltél a céljaidra, de amúgy fogalmam sincs. Csak azt tudom, hogy ha velem ilyen történik, akkor utána a szocializálódás segít
2023. aug. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!