Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal megállítani a...

Agykontrollal megállítani a szőr növekedését lehetséges?

Figyelt kérdés
érdemes lehet agykontroll tanfolyamra elmenni, vagy könyvből magamtól is össze tudom szedni a szükséges tudást?
2022. máj. 15. 11:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ugyanaz a történet mint visszafelé. Van rá orvosi módszer, gyorsabb és egyszerűbb mint AK-zni. Ha maga a szolgáltatás igénybevétele ütközik akadályba (pl. anyagiak), arra már inkább el tudom képzelni.
2022. máj. 24. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kopaszság ellen nincs mainstream hatásos orvosi módszer, csak módszerecskék vannak amik többé kevésbé sikeresek vagy nem.
2022. máj. 24. 17:02
 13/13 anonim válasza:

Látom régi a kérdés, de hátha még ránézel.

Ha mondjuk az arcodon vannak erősebb szőrszálak, akkor a tűs epilálást tudom ajánlani. Ez szálanként történik, és az epilált szőrszál többé nem nő vissza. Elég fájdalmas, de nagyon megéri, tapasztalatból beszélek.

Az más kérdés, hogy utána másik tüszőből még nőhet újabb, erősebb szőrszál, de az már sokkal kevesebb.

Hitem szerint az agykontroll ezen nem segít, de más szempontból hasznos lehet kipróbálni.

2022. aug. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!