Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vonzás törvénye! Hogyan...

Vonzás törvénye! Hogyan vonzzam be, ha tetszem neki akkor adja valami jelét?

Figyelt kérdés

Van egy fiú pár hónapja beszélgetünk, ha találkozunk.

Nagyon megtetszett nekem, és szerintem én is neki csak fél lépni.

Hogyan érjem el a vonzás törvényével, hogy valami jelét adja, hogy tetszem neki?

2022. ápr. 4. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Sehogy. Félős fiút ne piszkálj. Ha nincs kedved várni, kezdeményezz te.
2022. ápr. 4. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Most akkor ne piszkáljam, vagy kezdeményezzek?
2022. ápr. 4. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne piszkáld vonzás törvényével és ehhez hasonló trükkökkel. A kezdeményezés nem piszkálás, hanem egy helyzet tisztázása.
2022. ápr. 4. 17:18
 4/8 anonim válasza:
0%
Ne kezdj ki félőssel, mert élete hátralévő részében szorongással fog küzdeni. Hagyd békén adj jeleket egy "tökösebb" fiúkának, de inkább férfi legyen.
2022. ápr. 4. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd el eme törvényt és közeledj felé kolbásszal.
2022. ápr. 4. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A "vonzás törvénye" akkor is dolgozik, ha nem veszünk róla tudomást. Nem csak a direkt manifesztáció fejt ki hatást, ezért kell beépíteni a mindennapokba a pozitív gondolkodást, szóhasználatot.

Piszkálhatod a fiút a vonzással, csak értelmetlen az egész. Magadat kell erősítened abban, hogy megérdemled ezt a fiút, és összejöttök. Kezdeményezned kell ezután vagy eközben. Ez lehet pillantás, elejtett mondat, de akár randira is hívhatod.

Azért benne lehet a pakliban vonzás törvénye ellenére is, hogy esetleg nem tetszel neki mégsem, vagy egyenesen a saját neméhez vonzódik, mert akkor pl fejre is állhatsz a vonzás törvényével, akkor se lesz semmi.

2022. ápr. 5. 01:52
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
én már jó pár éve foglalkozok ezzel a cuccal, de ilyen jelentéktelen dolgokra még sosem használtam :D Szerintem felesleges energiapazarlás, vegyél magadon erőt ha ilyen beszari vagy hogy nem mersz te nyitni, ha meg a büszkeséged vagy a tipikus "kezdeményezzen a férfi" hitet vallod akkor megérdemled hogy ne legyen belőle semmi... Amit tenni tudsz amúgy is max annyi, hogy eléred hogy állandóan a fejében járj, ami nyilván már eleve adott, megváltoztatni meg nem lehet senkit, ha ő ilyen, akkor ez van. Ha meg te vagy a beszari, akkor próbálj arra összpontosítani, hogy erőt vegyél magadon.
2022. ápr. 9. 22:41
 8/8 anonim válasza:
29%
Kivágott dekoltázs, minél rövidebb szoknya, garantáltan működik.
2022. ápr. 19. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!