Hiszel a vonzás törvényében?
hat sajnalom hogy teged igy neveltek a szuleid. nem hiszem hogy barki ugy neveli a gyereket afrikaban hogy hogy mersz etelre es tiszta ivovizre vagyni?? szerinted az akinek az alapveto igenyei nincsenek biztositva, az nem akarja elegge az etelt, a vizet?? ez az egy problema egyedul kizarja a vonzas torvenyenek a letezeset. ja es akkor a rakos kisyerekekrol meg nem is beszeltem.
en elhiszem hogy jol erzi magat a kis lelked ha azt hiszi, ennyire egyszeru barmit is elerni az eletben. csak akarni kell meg megkapod! a valosag sajnos nem ez. kulonben mindenkinek meglenne minden amit valaha akart
Hú de dühös vagy te erre a témára :D Pedig épp azt mondtam, hogy nem hiszem ezt, csak hogy ismerve a tanításait mit jelentene a létezése. Szóval elég vicces, hogy kijelented, hogy én miben hiszek :D
A vonzás törvénye nem arról szól, hogy valamit akarni kell, mert pont azzal a hiányát teremted (az elmélet szerint) hanem, hogy érezd úgy hogy már megvan, és előbb utóbb ez a valóságban is létrejön. Nem egyszerű, igazából annyira nehéz, hogy nekem még kipróbálni sem sikerült, hogy egy ennyire más mentális állapotba hozzam magam, mint a jelenlegi valóság. Ennyire elhinni valamit aminek minden érzékszervem és tudásom ellentmond egyáltalán nem lenne egyszerű.
bocs, altalanossagba kellett volna fogalmaznom. aki hisz ebben, az azert hisz mert megnyugtatja. hiszen "csak" akarni kell, es mar ott is van. aztan ha megsincs ott, akkor azt mondjak neki hogy hat tenni is kell erte, es akkor ott lesz. de amikor mar teszel erte, akkor minek vonzani?? teljesen felesleges ezzel altatnia magat az embernek.
nem veletlen amugy hogy MLM guruk szoktak nyomni ezt a temat
Igazából szerintem van egy olyan értéke a dolognak, hogy nem teszel dolgokért amíg nem hiszed el hogy sikerülhetnek, szóval ha valakinek ez ad magabiztosságot, hogy belevágjon dolgokba, mert úgy érzi ez a hit és pozitív gondolkodás segíti őt, akkor könnyen lesz önbeteljesítő jóslat.
Azt hogy csak akarni kell azt csak a legfelszínesebb információk mondják, a legtöbbször ez mentális munkával párosul, és napi szintű meditációvla, ami szerintem szintén egy pozitív dolog, hogy valaki kicsit befelé figyel, és gyakorolja pozitívabban látni a dolgot.
Az MLM szektás vibe-ja mondjuk megijeszt, a toxikus pozitivitást, és a negatív érzelmek nem megélését/elnyomását károsnak tartom.
de nem lenne jobb ha nem a hit segitene neki? hanem valami ami letezik? akkor nincs minek meginognia
"De valószínűbb, hogy addigra már lesz miért jó úton maradnia"
hat vagy nem. sajnos ebben nem bizhatunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!