Szkeptikusok mivel magyarázzák, hogy így be tudok vonzani dolgokat?
Mindig lottózok, sosem volt még nagy nyereményem. Valószínűleg azért, mert mindig úgy állok hozzá, hogy úgysem nyerem meg.
Szkeptikusok mivel magyarázzák, hogy be is válik?
A szűz csillagjegy jellemzését még mindig nem kaptam meg
Ellenben amit mondasz, olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy nem lehet belőle jó festő, mert a családban ritka a művészi véna. Ő ezt elhiszi, és hiába szeret festeni, nem fest, mert azt mondták neki, úgyse lehet jó festő.
Elvileg a hit sokmindenre képes. Miért hiszed azt, hogy a horoszkópod befolyásolja az életed ahelyett, hogy saját magadban, a saját gondolatod teremtő erejében hinnél? Mondjuk nyilvánvalóan hiszel, ha elhiszed, hogy emiatt nem nyertél még a lottón. Akkor miért nem használod a gondolatod teremtő erejét arra, hogy a sikeredet megteremtsed ahelyett, hogy abban hiszel, ez úgysem sikerülhet?
Ne érts félre, érdekes dolog az asztrológia, de kívülállóként is tudom, hogy egy ember sorsa az asztrológia szerint is több dologból tevődik össze, minthogy az év 365 napjának éppen melyik 30 napos időszakában született
Én ajánlanék neked egy üzletet, amiben mindenki jól jár.
Tőlem vegyél minden héten lottót. Én 20%-al olcsóbban adom, mint az állami. Mivel a csillagjegyed alapján meg van írva, hogy nem nyersz, én biztosíthatom, hogy nem is fogsz. Viszont kevesebb pénzt költesz el lottóra.
Na... áll az alku?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!