Szkeptikusok ezt mivel magyarázzák?
Nem tudom, hogy feltűnt-e: az összes válaszolóból én egyedül gondoltam úgy, hogy nem feltétlenül hazudsz.
Tudod, született optimista vagyok.
Ezért kérdeztem, hogy mennyi ilyen sorozatot csináltál?
Mert ha egyet, akkor tényleg felejtsd el az egészet. Ha egyet se, akkor ásd el magad, az más kérdés.
Ha pedig sok sorozatot csináltál, és abból csak az egyik sikerült ilyen jól, akkor is nyugodtan felejtsd el.
Ezek még beleférnek a véletlenbe, ha röfögő szerencséd volt.
HA képes vagy ezt a sorozatot megismételni, akkor van értelme valamiről beszélni.
Ha nem, akkor ennyi elég volt belőled, megkaptad az 1 perc hírnevet, köszönjük a szereplésed, taps.
(Az összes olvasó nevében, nem csak én.)
Úgy, hogy 10 ilyen sorozatot csinálsz, ahol mindegyikben 10-szer dobsz, és MINDNEK felírod az eredményét, egyet se hagysz ki. Tehát nem csak a legjobb eredményeket dokumentálod, hanem az összeset.
De még azt sem csinálhatod, hogy dobsz 50 ilyen sorozatot, és kiveszed belőle a 10 legjobbat.
Tehát úgy kell kezdeni, hogy MOST kezdesz, és innen kezdve MINDEN dobásodat felírod: legalább 100 darabot, de inkább többet, egyfolytában, kihagyás nélkül. A rosszakat is.
Mondom: ha azt szeretnéd, hogy bárki is foglalkozzon veled, akkor a jelenséget üzembiztosan be kell tudnod mutatni.
Nem mondhatod azt, hogy jaj, most izgulok, azért nem sikerült.
És miért nem húzol lapot?
Schindlisként pontosan tudom hogy az érme úgy esik ahogy akarod, így nekem az 0
A faj vagy írás lófsz.
A kocka meg a kártya abban több a ráció. Vagy 20 300ftos kaparós. Kötött pénz nyereménnyel. Mert nem .indegy annál, hogy mennyi nyer vagy veszít hanem, hogy mennyit?
Igen: mondjuk érménél ajánlok egy tisztességes pörgetést, mert valóban be lehet tanulni egy ügyes dobást, ahol nem pörög, és úgy esik, ahogy akarod.
Viszont lehet, hogy a kérdezőnek az érme megy, a kártya nem.
Úgyhogy maradhat az érme, csak istenesen meg kell pörgetni.
Ácsi miaz, hogy nem pörög?
Úgy hogy hiteteted el a másikkal hogy pusztán a szerencse okán nyertél el tőle 1000ft 15 dobasból.
Értsd 15/10 win és 5 szándékos lose 😉
E nélkül miért alma le játszani legközelebb.
Oké, akkor mit javasoltok, milyen tesztelés legyen? Én nem tudok csalni az érmével, de benne van a pakliban, hogy tudat alatt csinálok valamit, ami eltéríti az eredményt, ezért kérdezem.
Random online számgenerátor? Az olyan, mint a dobókocka, csak nem lehet benne sem akarva, sem akaratlanul csalni.
Ja az is jó.
Ha igaz amit írtál akkor ügyes vagy, jók a megérzéseid. De érmével, amúgy nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!