9, en csak szeretnék valamibe kapaszkodni és valamilyen logikus, ép elmével felfogható magyarázatot találni a nagyon sok irányítottak tűnő rossz dologra az életemben. Plane arra, ami 2 éve történik velem. Mert nincs
10, logikus ahogy te állsz ehhez, én attól tartok, hogyha esetleg kedvem tàmadna kicsit megbosszulni a dolgokat, akkor azért is kapnék. Úgy érzem nekem nem megengedett hogy bármit is tegyek bárki ellen, mert akkor 100x kapom vissza. Pedig tettek ellenem is bőven, amiért kárörvendő is lettem, irigy es nem tudok örülni mások sikerének... ha a “karma” ezt tudja rólam, akkor nincs is mit tenni, mert ilyenné váltam, az érzéseimen nem tudok uralkodni
2022. jan. 14. 20:48
12/15 anonim válasza:
9 vagyok. Nincs minden irányítva. Vannak dolgok, amik csak megtörténnek. Nincs mindenre magyarázat. Sokan nekem fognak ugrani emiatt.
A kapaszkodód ne az legyen, hogy a múltbéli eseményekre keresel magyarázatot. Kapaszkodj abba, aminek a segítségével vissza tudod szerezni az irányítást az életedben.
2022. jan. 14. 20:58
13/15 anonim válasza:
Mondok egy nagyon banális példát: egy elhagyatott helyen, ahol nem jár senki, pont akkor dől ki egy fa, amikor te alatta vagy és nyomorek leszel utána. Na erre kb. lottó 5ösnyi esély van. Veled mégis megtörténik. (Pont láttam nemrég egy balesetet Brazíliából, ahol egy sziklaomlas miatt meghalt több ember, nekik is nagyon szerencsétlennek kellett lenniük hogy pont ott legyenek)Te is elgondolkodnal hogy ez nem lehet véletlen es valami befolyásolta ezt, nem? Velem ehhez hasonló dolog történt, csak sokkal bonyolultabb. Azóta, ahogy mar írtam skizofrénia tüneteit hozom(bar nem gondolom hogy az vagyok, csak kikeszultem) nem egyszerű...
2022. jan. 14. 21:31
14/15 anonim válasza:
Rosszkor voltál rossz helyen, pont, amikor a fa kidőlt, így is fel lehet fogni. Vagy úgy, hogy Grimfox 5 évesen megrúgott egy kavicsot és ezért a fa pont akkor dőlt ki, amikor alatta voltál. A legkisebb esély arra van, hogy vmi gonosz erő rád döntötte a fát.
2022. jan. 14. 21:41
15/15 guti73 válasza:
"Az ember jól felfogott érdekében, úgy teremtették meg, hogy ne lásson a jövőbe" Rejtő Jenő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!