Meditáció közben sast látni?
Meditáció előtt megtisztítottam a szobát füstölgővel (white sage & dragon's blood). Aztán marokkőnek használtam egy kalcilt.
Besötétítettem, csak a füstölgő parázslott. És elkezdtem a meditációt csukott szemmel. Amikor már nyugodt volt a lélegzésem, akkor meleget éreztem a homlokom közepén mintha a harmadik szemem lenne ott. És akkor megjelent előttem a sas. Egyenes felém repült, majd amikor elém ért magasabbra repült és kicsit jobbra eltűnt.
Nem volt félelmetes, nem tűnt úgy, mint aki ártani akart.
Mindegy hogy mit láttál. Ez csak fantázia. A képzeleted szüleménye.
A valódi meditáció célja az hogy elengedd a képzelődéseket. Persze, jöhetnek ugyanígy bármik (sasok, kutyák, macskák, stb) csak figyeld meg őket. Figyeld meg hogy végig van a "háttérben" egy állandó stabil jelenlét. Ebben a tudatos jelenlétben próbáld magad tartani amikor csak lehet...
Nincs erre általános magyarázat.
Vagy van nálad jelentősége vagy nincs. Ezt neked kell tudni!
De akkor úgy tűnik, hogy nincs
A belső csend és az eggyé válás a lényeg! (nem a látomások)
Az eddigiek nem nagyon figyelték meg mélyebben a kérdező leírását.
A sas a "pogány" (szándékos idézőjel haha) hitvilágban a szabadság, az erő, a bátorság jele.
Nekem négy őrző állatom van (mindegyikük fokozatosan jelent meg, évek alatt), az első a sorban egy sas volt, ő van mellettem a kezdetek óta.
Az ősmagyar vallás híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!