Honnan tudhatom meg, hogy valaki szeretne bemanifesztálni engem?
Egy olyan emberről van szó, akivel aligha beszéltem – és amennyit beszéltem is, már annak is másfél-két éve.
Ma szinte megállás nélkül csak rá tudtam gondolni.
Ugyanakkor nem hinném, hogy spirituális beálltottságú lenne ez a személy, szóval lehetséges, hogy nem szándékosan manifesztált be, csak mondjuk ő is sokat gondolt rám?
Van tarot kártyám, bár annyira nem tudom még használni, csak pár napja vettem. Viszont kihúztam 3 kártyalapot, melyből az egyik földjegyre utalt(ez a napjegye), a másik pedig levegőre utalt (ez pedig a holdjegye).
Miért gondolhattam ma rá egyfolytában?
Honnan tudhatom meg, hogy be akar-e manifesztálni?
Az hogy te a szomszédodra gondolsz az nem azt jelenti, hogy "bemanifesztál". Csak simán túl sokat foglalkozol vele.
Egyáltalán mi olyan történt amiből erre asszociálsz? Csak ez az egyik nap rá gondoltál ügy, meg a tarot húzás?
Mert akkor kétlem, hogy bármi történne.
Annak pedig eléggé kicsi az esélye, hogy a szomszédod pont foglalkozzon mágiával/okkultizmussal. Szóval valószínűség alapján se biztos az elképzelés. Megnyugodhatsz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!