Sikerült valakinek már az asztrál projekció?
Régóta próbálkozom ezzel de sosem jutottam ki a testemből, mindig csak a vibrálás részig jutottam el és utána leállt a dolog, mert mindig féltem.
Hogy kell rendesen megcsinálni ez a folyamatot?
Vannak e veszélyei?
Mi ennek a dolognak a lényege, mármint, hogy miért van ilyen adottsága az embernek ha sokan nem használják ezt de még is létezik.
Mi történik ha ezzel az asztrál testtel közel kerülnék véletlen egy fekete lyukhoz ha az univerzumot fedezném fel épp? Van hatással rá a fekete lyuk vagy a asztrál testre nem van hatással?
Hogy lehet a szobán túl jutni ha esetleg sikerülne és még a szobán nem tudnék túl jutni?
Akik esetleg nem értenek a dologhoz inkább ne írjanak, tartsák magukban!
Csak is olyanoktól várok választ akiknek már sikerült esetleg az asztrál projekció, vagy épp próbálkoznak vele, tervezik, mindent tudni akarok róla hogy ment.:)
Rövid meg szűk szavú válaszokat nem kérek mint Nem!..
Erről beszélek: Az asztrál projekció az a képesség vagyis cselekvés amikor az ember tudata egy energiatestben (asztrál test) jelenik meg a fizikai világban.
Oda kerult ahova akarsz
Kivéve ha a tudatalattira bizod magad
De ki az a hulye aki a tudatalattira bizza magát
Aztan csodalkozik milyen borzaszto az egész meg remiszto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!