Sikerült valakinek már az asztrál projekció?
Régóta próbálkozom ezzel de sosem jutottam ki a testemből, mindig csak a vibrálás részig jutottam el és utána leállt a dolog, mert mindig féltem.
Hogy kell rendesen megcsinálni ez a folyamatot?
Vannak e veszélyei?
Mi ennek a dolognak a lényege, mármint, hogy miért van ilyen adottsága az embernek ha sokan nem használják ezt de még is létezik.
Mi történik ha ezzel az asztrál testtel közel kerülnék véletlen egy fekete lyukhoz ha az univerzumot fedezném fel épp? Van hatással rá a fekete lyuk vagy a asztrál testre nem van hatással?
Hogy lehet a szobán túl jutni ha esetleg sikerülne és még a szobán nem tudnék túl jutni?
Akik esetleg nem értenek a dologhoz inkább ne írjanak, tartsák magukban!
Csak is olyanoktól várok választ akiknek már sikerült esetleg az asztrál projekció, vagy épp próbálkoznak vele, tervezik, mindent tudni akarok róla hogy ment.:)
Rövid meg szűk szavú válaszokat nem kérek mint Nem!..
Erről beszélek: Az asztrál projekció az a képesség vagyis cselekvés amikor az ember tudata egy energiatestben (asztrál test) jelenik meg a fizikai világban.
Igen annyira korlátolt vagyok hogy 10 éve tudatosan álmodok heti 3-5 napon
Sajnos sok ember félrevezettek az asztrál utazással meg a testen kivuli élmény baromsággal
Oda utazhatsz ahova akarsz meg azzal talalkozhatsz akivel akarsz ez a sablonszoveg
Csak azt felejtik el hozztenni hogy bem az igazi helyszin ahova utazol meg nem az igazi személy akivel találkozol mert csak álmodod az egészet
De nem baj asztálutazzatok ahova akartok még ha csak álom az egész
Majd rájottok egyszer
3-5 napot?
Youtubon vannak ilyen zenék, bár elég veszélyes. Szerintem nem kéne összezavarni a dolgokat.
Nagy rá az esély hogy alvásparalízist okoz...
Én éber tudattal megyek tudatos álomba, nem foglalkozok youtubos zenékkel meg alvasparalizissel
Jobb ha igy csinalod mint meditacioval, jobb ha tudja a tudatalatti ki a fonok
Sokaknak azert félelmetes, mert rabizzak magukat a tudatalattira az meg csapong ossze-vissza
Azert mondjak hogy ossze-vissza álmodtak minden hulyeséget
Mert akkor a tudatalatti mukodik es nem tudod befolyásolni kiveve ha rajossz hogy álmodsz
Sokkal jobb ha tudod mit akarsz es kezdettol fogva nalad van az iranyitas
Az meg hogy fekudj hanyatt es figyeld a légzésed meg a tobbi hulyeség, várd a csodát, csak idopocsékolás
Szerintem... Fájdalmas ..
És mindig keresed a vékony falat, mert máson nem tudsz átmenni
Annyira nem értek hozzá, de biztos hogy a kezdőhelyre kerülsz.
Vagyis pont ugyanott vagy. És nem biztos hogy át tudsz menni a falon.
Én mindig a vékonyabb részeket keresem pl ablak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!