Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért van az,hogy random...

Miért van az,hogy random dolgokat bemanifesztálok, viszont azt, amit nagyon akarom nem?

Figyelt kérdés
Ma pl többször is gondoltam rá,milyen jó lenne,ha anya hozna haza csirkemelles szendvicset ,(vagy 2 éve ettem utoljára) erre tényleg hozott haza. Van egy másik dolog, amit naagyon be akarok manifesztálni, mégsem sikerül... Ez miért van?
2021. márc. 17. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
akard kevésbé
2021. márc. 17. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
azért, mert ilyen nem létezik. jó reggelt
2021. márc. 17. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Egyébként en ehhez meg annyit tudnék hozzáfűzni, hogy amikor sírógörcsemim voltak például a munka miatt, mert annyira akartam menni es dolgozni, vagy sokáig nem tudtam menni, vagy pont olyan helyre tudtam menni, amit amúgy nagyon nem akartam... többször is volt ilyen. Most, hogy a depresszió miatt már aggódni is képtelen vagyok, csak aludni akarok, sokszor ki sem tudok kelni az ágyból es érzéketlenné váltam egyszerre két olyan lehetőség is jött, amikert par eve ölni tudtam volna... na erre nem tudom ki tudna nekem bármilyen magyarázatot adni, de szeretném, ha adna.. ha van egyáltalán.
2021. márc. 17. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt elolvashatod mi és miért van, már meg is oldódott!!

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__110285..

2021. márc. 17. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:
13 én tudom rá a választ. Isten ajándéka. Szerencsés vagy. Használd egészséggel.
2021. márc. 17. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Bezzeg erre a jo kérdésemre csak ez az őrült válaszol...
2021. márc. 19. 03:03
 17/18 Grimfox ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy a két folyamat, azaz a pszichés probléma, és a munkakereséssel kapcsolatos nehézségek két külön szálon futnak. A pszichés problémáknak sajnos van egy olyan oldala, hogy ha nem kezelik, és sokszor ha kezelik is, csak romlani tud, javulni nem. A munkakeresési problémád most ért el abba az állapotba, hogy adja magát a kívánat lehetőség. Nem látok az életedbe, nem ismerhetem a részleteket, de korábban még nem volt adott a lehetőség, hogy ilyen munkához juss. Azt nem tudhatom, hogy miért. De jelen pillanatban nem is annyira fontos. Kihasználhatod a kedvező helyzetet arra, hogy a kedvezőtlenből kibillenj. Ha tényleg két külön karmikus szálról van szó, összekapcsolhatod őket, hogy a pozitívval megoldd a negatívat. Ha egy olyan munkában dolgozol, amit régen tudtál volna szeretni, és tudod, hogy ez még most is jó, csak már nehezedre esik értékelni, akkor használhatod arra, hogy kimozdítson a depresszió tompaságából. Még ha kezdetben fárasztó is lesz a depresszió miatt, ha pozitív visszajelzéseket kapsz a munkádban, az javítani fog a lelki állapotodon is. Azt azért nem állítanám, hogy azért most adódott a lehetőség, hogy kihasználd, és javíts a depressziódon, de ha már adott a lehetőség, érdemes felhasználni. Kétszeres profit, úgyhogy megéri. Jó munkád lesz, és még a pszichés állapotod is javulhat.
2021. márc. 19. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:
16 "Pedig küldtem érted egy motorcsónakot és egy helikoptert is."
2021. márc. 19. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!