Hogyan tudok új munkahelyet sikeresen bevonzani?
Jelenleg nincs munkahelyem, több ajánlatot visszautasítottam, mert legbelül érzem, hogy valami jobb vár rám. Leírtam papírra milyen számomra az ideális munka és munkahely, vizualizálom, átérzem, már most szeretem stb. ez kb. 3 hete tart, de semmi "látható" jele nincs. Tudom, a legnagyobb blokk az, hogy a "hogyan" és "mikor" kérdésén görcsölök.
Arra lennék kiváncsi nektek van-e munkahely bevonzásával tapasztalatotok és tanácsotok?
Köszönöm a segítő és építő válaszokat!
Jaa bocsi, nem reklámozod magad de azért " ország világ szeme láttára" ide írsz... Oké... De én " keresselek " meg ahogy akarlak... Ki mondta, hogy ingyen??? Te írtad nincs óra díj.. hanem más. Mi más?
De oké
Honnan tudod ki vagyok.
Nem válaszoltam a levelekre sem, a tiedre sem.
Nem is érdekelnek, csak leírtam ezekkel foglalkozom.ha akar valaki majd megtalál.
Eddig is így volt.
Azért írtam elég sok ember volt már nálam, tv-ben is megfordul némelyik elég sűrűn.
Nem hírdetés útján jöttek.
Nem óradíjt kértem, mégis tudták mit kell adni.
SZia!
2-es válaszoló
Ha valaki itt akad rád akkor annak miért nem válaszolsz? Leírtad, hogy mivel foglalkozol, ha valaki pont ilyen embert keres és itt talál meg annak miért nem írsz? Ha valaki tőled 500 km-re lakik és épp itt bukkan rád annak miért nem reagálsz? A kérdezőnek ki tudtad írni, hogy segítesz neki, de aki meg a válaszoknál érdeklődik tőled vagy levélben annak nem segítesz? Nem értem az egészet, ez így egy kicsit nevetséges :D Mi alapján döntöd el, hogy kivel veszed fel a kapcsolatot?
És ha a kérdező igénybe vette volna a segítséged akkor hogyan tudta volna felvenni veled a kapcsolatot, ha veled nem lehet levélben kommunikálni? Írtad volna itt a válaszoknál, hogy találjon meg?
Szia 17-es!
2-es válaszíró vagyok.
fekete mágiával foglalkozom.
Ezen belül rengeteg dolog van, de az irányultság ez.
Nem hírdetem magam sehol, ismerettség alapján jutnak el általában hozzám.
Nem ilyen ezofórumos, női magazinos gyertyagyújtogatós ceremóniákat csinálok.
Fekete mágia, ha nem tudod mit is jelent ez, ne is írj többet.
Volt itt egy ember,aki leírta, hogy fekete magiaval sok mindent elért.
És mondták neki, hogy ezt tanithatná is, pénzért is csinálhatná, de o megfogadta, hogy csak saját magára alkalmazza.
Na szerintem ő lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!