SEGITSEG! Eddig nem hittem a telekinezisben de a legjobb baratnommel talaloztunk es? ...
Figyelt kérdés
Na es lerakott először egy uveg poharat az asztalra, kb fél percig bamulga folyamatosan majd a pohar mintha valaki fellokte volna felborult.
Aztan lerakott egy dobokockat az asztalra, azt mar kb 2 percig nezte amikor elkezdett a kocka rendesen csuszni le az asztalrol..
OK ezt meg betudtam annak h biztos vmi fizikai cucc vagy tudom is en.
De...utana egy ilyen kb 3-4 cm-s radirt ugy 3-4 mp-ig LEBEGTETETT kb 2 cm magasan.
Azt hittem besz*rok!
Nem azt csinalta mint Eleven a stranger thingsbol, tenyleg nem, de en igy is alig hiszem el..
Tudom hogy mar kiskora ota (kb 8 eve) gyakorolja de akkor is!!
Ez igy hogy lehetseges??!
Amugy a lany a lebegetes utan nagyon kimerültnek látszott, es hamar el is aludt utana.
19/L
2020. nov. 24. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!