Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » SEGITSEG! Eddig nem hittem a...

SEGITSEG! Eddig nem hittem a telekinezisben de a legjobb baratnommel talaloztunk es? ...

Figyelt kérdés

Na es lerakott először egy uveg poharat az asztalra, kb fél percig bamulga folyamatosan majd a pohar mintha valaki fellokte volna felborult.

Aztan lerakott egy dobokockat az asztalra, azt mar kb 2 percig nezte amikor elkezdett a kocka rendesen csuszni le az asztalrol..

OK ezt meg betudtam annak h biztos vmi fizikai cucc vagy tudom is en.

De...utana egy ilyen kb 3-4 cm-s radirt ugy 3-4 mp-ig LEBEGTETETT kb 2 cm magasan.

Azt hittem besz*rok!

Nem azt csinalta mint Eleven a stranger thingsbol, tenyleg nem, de en igy is alig hiszem el..

Tudom hogy mar kiskora ota (kb 8 eve) gyakorolja de akkor is!!

Ez igy hogy lehetseges??!

Amugy a lany a lebegetes utan nagyon kimerültnek látszott, es hamar el is aludt utana.

19/L

2020. nov. 24. 01:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja amugy az kimaradt h amikor mar feleszmeltem megkerdeztem h miert nem veszi videora es aztmondta hogy nem szeretne mèg megmutatni az embereknek, maximum 10 20 ev mulva amikor mar tobbre is kepes lesz
2020. nov. 24. 01:07
 2/11 A kérdező kommentje:
(Ne haragudjatok, sietek mert en is aludni akarok. Nalam aludt, es este 10 korul mutatta meg ezt nekem, igy ertettem azt h bealudt. )
2020. nov. 24. 01:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Úgy lehetséges, hogy létezik telekinézis.

Vannak akik ahogy megtanulják az alapokat hirtelen már megy is nekik, bár ez elég ritka.

Vannak az átlagosak akik belefektetik az időt és az energiájukat és így jó hosszú idő után elérnek kisebb sikereket.

De ilyen hosszú időt kevesen vannak akik rászánnak.

2020. nov. 24. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Vedd fel videóra hadd nézzük meg mi is.
2020. nov. 24. 14:18
 5/11 Grimfox ***** válasza:

Sajnos elég szkeptikus vagyok az ilyen jellegű kérdésekkel kapcsolatban, attól függetlenül, hogy lehetségesnek tartom a telekinézist. Túl szép, hogy igaz legyen.

Ne azt kérdezd meg, hogy miért nem veszi videóra, hanem hogy hogyan csinálja. Ha ismeri a mechanizmusát, a működési elvét, és nem csak ösztönösen csinálja, akkor már most megmutathatja másoknak(megbízható embereknek).

2020. nov. 24. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Akár támadások is érhetik őt, ha rossz helyen mutogatja.

Tudod az anyag a gondolatainkból van, nagyon egyszerűen fogalmazva.

A parapszichológiai képességek közé tartozik még a:

Pszichokinézis(tárgyak méretének és alakjának megváltoztatása gondolatok segítségével)

Telepátia

Levitáció

Clairvoyance(tisztánlátás)

Harmadik szem, tobozmirigy el távolba látás(ha ezt fejleszted sok ezer kilóméterre lévő embereket és tárgyakat is láthatsz, főként az egyiptomiak használták)

Vannak akik másoknak gondolatokat tudnak beültetni, ennek nincs szakszava magyarul.

2020. nov. 25. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:

A prekogníciót kihagytam pedig a legkülönlegesebb.

Az ilyen ember előre lát különböző dolgokat, ha valamit csinál. Le szokták rajzolni, az ilyen emberek sokat rajzolnak.

Minnél erősebb a prekogníciós képessége annál messzebbre lát a jövőben. Vannak hihetetlenül erős prekogníciós képességekkel rendelkező lények.

Vagy a pirokinézis-> tüzet tud gyújtani.

2020. nov. 25. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Régebben a szemiták a kereszténységgel, muszlim vallással és a kommunizmussal megpróbálták ezeket az embereket levadászni és megölni, máglyahalál volt a büntetés mármint a keresztényeknél.

Az okkult tudás így hol összpontosult??? A keresztény, muszlim és kommunista vezetők kiváltsága volt.

De még manapság is megpróbálják üldözni, hogy a tudás náluk összpontosuljan, de már nem megy úgy mint régen....

2020. nov. 25. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg Az energia című filmet.
2020. nov. 25. 22:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat es mondtam neki h ez elképesztő nem hajlando felvenni videóra.

De inkabb nem nyaggatom vele.

Majd megnezem utolso, koszi az ajanlast

2020. nov. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!