Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A Hit gyüli agymosas?

A Hit gyüli agymosas?

Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Ugyanis csak annak lehet mosni az agyát, akinek van.

2020. okt. 18. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
A Hit gyüli egy egyház, vagy rosszul tudom?
2020. okt. 19. 11:17
 13/14 anonim válasza:
Nem követem napi szinten a híreket, de amikor néha olvastam a gyülekezetről, hát nem mondom hogy nem lepődtem meg,a jógával démont engedsz ki magadból és hasonló kijelentésük után, sőt, volt olyan is, hogy a vezető a pénzről és a drága holmikról papolt, hogy mennyire elítéli aztán ő is több milliós órában és öltönyben papolt, szóval igen, van egy kis gáz aki ilyen szektáknak bedől. Hinni mindenkinek kell valamiben, mert a hit tart életben ha már semmi nem segít, de lehet azt otthon, egyedül, nyugodt körülmények között is gyakorolni. Hozzáteszem ingyen!
2020. nov. 3. 01:48
 14/14 anonim ***** válasza:

17es, kérlek szépen, csak a saját nevedben nyilatkozz. Nekem racionális, logikus világra van szükségem, nem pedig hitre valami elillanó megtapasztalhatatlan dologban. Itthon is. Amikor padlón voltam, akkor is. Sem a hit gyüli, sem más vallás nem ad plusz erőt nekem. Ezzel szemben az ezzel töltött idő megmarad nekem.

Egyetértek, mindenki higgyen amit csak akar, de ezt csak otthon, a négy fal között. Ne akarjon senki senkit rábeszélni arra, hogy mit gondoljon. De még arra se, hogy hinni kell valamiben. Nem muszáj!

2020. nov. 3. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!