Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges a levitáció? Hogyan?

Lehetséges a levitáció? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 19:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát utolsó ezt jól megmondtad!! De én bírom a nénit/lányt!! Mármint a kérdezőt
2010. aug. 7. 09:45
 22/30 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

"Hogy érted azt hogy volna még mit tanulni?"

Kedves Kérdező!

A fenti mondatot a szkeptikusoknak, a kötekedőknek szántam, de ha magadra vetted sem baj (szerintem) mert nem azt mondtam hogy tudatlan vagy hanem a 2 linkkel utaltam arra hogy még sok érdekes és ismeretlen dolog van. Ezek a dolgok (szupravezetés, metaanyagok, stb.) nemrég hihetetlenek voltak, most pedig a tudomány élharcosai foglalkoznak velük és sokan nem is hallottak ezekről.

Bocs a félreértésért.

2010. aug. 7. 11:19
 23/30 anonim ***** válasza:
49%

Hogy őszinte legyek...minden lehetséges...de ez a materiális világszemlélettel nem fog létrejönni...illetve mindaddig tabu marad e tudást minden egyénben, amíg fel nem ismeri, hogy az önzés szab gátat a továbbfejlődésben. :)

Vagy mégis mit gondoltunk, hogy a jó öreg Természetanya majd felelőtlen embereket ruház fel ilyen képességekkel? :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 7. 13:45
 24/30 A kérdező kommentje:

Kedves LastOne.Left! Sokszor látom a válaszaidat,elég értelmes embernek tűnsz. Miért nem állitod be hogy látszodjon a neved? Akkor nem kellene külön mindenhova odairogatni... :)

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Bár nem tudtam meg amit szerettem volna...

2010. aug. 8. 11:34
 25/30 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm az ötletet kedves kérdező, de így is megfelel.

A választ pedig megkaptad...le kell magadról vetkőzd az önzőséget, és magadba kell mélyedj, hogy megleld ÖNmagad VALÓságát, ami segítségével a tudatodat tágíthatod, és alkalmassá válsz arra, hogy levitációt vigyél végbe...Az önzéstől is az Önvaló által szabadulhatsz meg...többféle meditáció létezik, amikor elméinket elcsendesítjük, hogy az Önvalóban időzhessünk, és az oktasson minket. Mindenki a magának megfelelő meditációt választja. Első ízben azt mondanám próbáld ki őket, rájuk lelhetsz akár neten is. A legjobb, amikor megállítod a gondolataidat, ez persze nehéz, és gyakorlást igényel. Egy dolgot pedig megjegyeznék...ha azért akarsz lebegni, hogy másnak tetszelegj, akkor nem valószínű, hogy "elsajátítod", egyébként pedig latensen benned rejlik...minden emberben, s nem csak ez...hanem az egész univerzum, minden tudással. :)

Nagy erő nagy felelősséggel jár. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 9. 19:46
 26/30 anonim ***** válasza:

Na, nézd, mostmár láthatod, hogy valóban nem vagyok azonos az első válaszolóval :P

második

2010. aug. 9. 19:52
 27/30 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam egy tanulmányt, abban azt állították, hogy nagyon erős meditációval lehet, ezt valami tibeti szerzetes érte el talán, már nem emlékszem, de próbálj rákeresni így is, ha érdekel.

Én személy szerint azt mondom, hogy ilyen nincs. Bár én is úgy gondolom, hogy minden lehetséges, de valahogy ezt nem tudnám elképzelni. :D

2010. aug. 10. 16:55
 28/30 anonim válasza:
0%
istenem... nem, nem lehetséges, ugyanis létezik egy olyan furcsa, már-már felfoghatatlan földi jelenség, ami a... na, megvan?!
2010. aug. 10. 23:43
 29/30 anonim ***** válasza:

"Remélem a pokolban fogsz megrohadni."

MEGVAN !

TE BŰBÁJOS BOSZORKÁNYOKAT NÉZEL !!!

:D

2010. aug. 26. 00:02
 30/30 anonim ***** válasza:

ez csak poén volt nem hagyhattam ki.

A válaszok nagyon jó különösen a tiédet jó olvasni LastOne.Left

Üdv armin 1

2010. aug. 26. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!