Lehetséges a levitáció? Hogyan?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 19:58
11/30 A kérdező kommentje:
A linkeket már és is láttam az volt az első hogy beirjam a google-ba és még a Discovery-n is l'ttam a különös összefüggések-ben de ez a mágneses tér dolog em az az igazi amit Daniel Douglas Home csinált. én az Ő módszerére lennék nagyon kiváncsi...
2010. aug. 6. 20:17
12/30 A kérdező kommentje:
A helyesirási hibákért bocsánat.
2010. aug. 6. 20:18
13/30 anonim válasza:
Márpedig bisztosíthatlak, kedves kérdező, hogy nem vagyok azonos az első választ író személlyel, és én sem játszok PC játékokat, hanem a Heroes sorozatra gondoltam(Magyarországon igaz nincs). A százalékom tegnap még 70 volt csak, mára már 72, de gondolom segítesz abban, hogy megkülönböztethess minket :)
15/30 A kérdező kommentje:
Ja, segitek lemenni 71 re hogy tudjam hogy nem a 72-es vagy. Ok? Csak vicceltem.
2010. aug. 6. 20:39
16/30 A kérdező kommentje:
Amúgy a válaszok értékelésénél nem nézem a szézalékot,nekem az semmit sem mond,csak most ez alapján azt hittem hogy ugyanazok vagytok.
2010. aug. 6. 20:41
17/30 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__1064882..
Itt van a másik kérdésem is,ami "talán egy kicsit" félreérthető...
2010. aug. 6. 20:43
18/30 A kérdező kommentje:
Hééé,Varga Arnold! (Vagy ki... (Nemo kapitány)) Hogy érted azt hogy volna még mit tanulni?
2010. aug. 6. 20:46
19/30 anonim válasza:
Ébredj fel fiam a kezed a bilibe lóg!
Túl sok sci fi-t meg fantasy-t néztél
20/30 anonim válasza:
"Remélem a pokolban fogsz megrohadni."
Egyre "érdekesebb" stílusjegyeket ezek az ezoterikusok. Olyan szinten intoleránsak minden irónikus humorral vagy ezoterika-kritikával szemben, hogy simán elmehetnének arab terroristának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!