Normális ez?(többi lent)
Meg régebben egyik random osztálytársamról azt álmodtam, hogy 1852-ben voltunk(mindenki a korhoz illő ruhat viselte még én is) tokióban osztálytársam sorozatgyilkos volt benne és éppen ki akarták végezni volt egy nagy kör alakú fa rengeteg tüskével
Engem kértek meg h "rakjam" fel oda én fogtam és halálos nyugalommal felraktam a tüskékre és azok felnyársalták a testét majd ő meg a többi bünöző(többen voltak de osztálytársamnak voltak a legbrutalisabb tettei ezert ő volt elöl) szenvedtek majd végül az összes bűnöző meghalt ő nem
Ő lemászott róla az emberek elé ment majd úgy vigyorgott hogy fel volt vágva a szája és csak annyit mondott: túléltem! Majd leszúrt mindenkit elvette a fegyvert az egyik embertől és lelőtt majd úgy ébredtem fel. A másik álmomban elrabolt egy masik lánnyal együtt qz álmomban körözték mint drog és szervkereskedő, elvittek minket egy szakadék fölé és a csajt kibelezték majd ledobták
Én kiszabadultam és elmenekültem majd osztalytarsam mondta nekem álmomba hogy ha elmondom valakinek lefejez. Volt olyan álmom is vele amiben online zaklatott. Na a lényeg az hogy az almokban halálnyugodt vagyok a valóságban ha meglatom akkorra félelem jön rám, lesokkolok és a síras kerülget, minden alkalommal így elkerülöm őt, az a szar benne, hogy nem én írányitom ezt az egeszet hanem a tudatalattim csinálja. Az almomban ahol jatssza a beteg embert ott halálnyugodt vagyok viszont a valósagban ahol teljesen atlagos ott félek tőle de baromira! Ez normális?
Szerintem normális, velem is történt hasonló. Próbáld tudatosítani magadban, hogy az álmaid nem tükrözik a valóságot, az álmodban valójában nem az osztálytársad tette ezeket, tehát a valóságban sem kell tőle félned. Talán segítene, ha inkább beszélgetnél, barátkoznál vele, mint hogy kerülnéd. Így rájössz, hogy alaptalan a félelmed. (Kivéve ha titokban tényleg egy soeozatgyilkos bűnöző, de talán nem :D)
Amúgy milyen viszonyban vagytok? Van valami oka, hogy ilyeneket álmodsz?
Teljesen normális, nekem is van hogy elég fura álmaim vannak, es mai napig emlékszem rá.
(Beszélek itt zombi apokalipszisről, vagy egy szamárról az északi sarkon)
Ne nézzetek hülyének :D
Nem nagyon nézek horrort és akkor sem néztem semmi olyan filmet amiből ez jöhetett volna.
Múltkor olvastam, hogy a nagyobb IQ-val rendelkezők álmodnak átlagban többször furákat. :))
Teljesen normális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!