Agykontrollal, vagy bármi egyéb módszerrel el tudom érni, hogy tovább bírjam?
Holnap reggel egy fizikailag nagyon megerőltető feladat vár rám. Jól kell teljesítenem, viszont nem vagyok testileg azon a szinten. Agyban hogy tudom elérni, hogy tovább bírjam?
A kötekedőknek: ha nem hisztek benne, akkor ne kutakodjatok a témakörben.
Mellesleg a fájdalom csakis fejben dől el.
Tehát van arra mód, hogy egy kicsit megfeszegessem az agyam fájdalomküszöbét? Vagy hogy spirituálisan felkészüljek rá, és ezáltal jobban sikerüljön?
Számodra nincs erre mód. Az ilyesmi nem megy egyik napról a másikra, ez olyan mintha pár óra alatt akarnál megtanulni meditálnim Felejtős.
Ellenben, ha ráhangolódsz fejben, az sokat segíthet. Hidd el, hogy képes vagy rá, add meg magadnak az esélyt legalább, esetleg (ne túl megterhelően) testileg is ráhangolódhatsz gyakorlatokkal.
Ez igaz, nem megy egyik percről a másikra.
Neked az is jó lesz,ha azt modogatod magadnak, hogy ők lefutom 40 perc alatt.
Nem tudom mi az a dolog3,de helyettesítse be.
Meditálni már meditáltam, pár éve áttértem Buddhista életmódra, azóta meditálok(bár nem heti rendszerességgel). Csak sajnos nem tudom, hogy
az agykontroll miben más:( Vagy lényegében ugyanaz?
"Mellesleg a fájdalom csakis fejben dől el."
látszik, hogy még nem szültél, nem mondanál ekkora blődséget.
Pedig igazat mond.
Nagyon hosszú idő azt megtanulni kikapcsolni.
Van akinek sikerül.
2 gyereket szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!