Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehetséges allergiát...

Hogyan lehetséges allergiát gyógyítani agykontrollal?

Figyelt kérdés
minden tavasszal szenvedek ettől az istenveréstől és még az allergia gyógyszer sem segít, már olyan elegem van belőle hogy legszívesebben fejest ugranék a falba

2020. máj. 10. 14:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Az allergia nem betegség inkább csak egy testi reakció adott anyagra röviden. Én nem mondanám hogy hülyeség az agykontroll de ezzel nem mész semmire ilyen téren . Én nem szedhetek allergia gyógyszereket, sőt még antibiotikumot se mert mindenre rosszul reagálok több bajom lesz tőle . Viszont a homeopátia kúra egyes érzékenységeimet megszüntette. Szerintem is érdemes lenne azzal próbálkozni, szerintem ez nem hülyeség erre csak az én példámat tudom mondani.
2020. máj. 11. 14:27
 12/26 anonim ***** válasza:
32%

" minden betegség lelki eredetű "

Ha ilyen "szinten" vagy, akkor fölösleges bármit is írni, úgysem fogod fel, ez tipikusan szektás gondolkodásmód.

2020. máj. 11. 16:21
 13/26 anonim ***** válasza:
21%
érdekes egyes placebo taqbletták enyhítik az allergiát egyeseknél. akkor csak érhet valamit az agykontroll is nem?
2020. máj. 11. 19:13
 14/26 anonim ***** válasza:
61%

aplacebo (vagy hit) is agykontroll ha úgyvesszük.

a szívverést a légzést még mindig le lehet lassítani tudatosan is , ahogy a testhőt is meg lehet emelni.

2020. máj. 11. 19:14
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Azért elég nagy különbség van a placebóhatás és a "minden betegség lelki eredetű" kijelentés között.

Másrészt a placebó olyan esetben segít, ha nincs igazi betegség, hanem csak beképzelt dolog az egész.

Ha valaki szívinfartkust kap, az a placebótól meghal, a gyógyszertöl nem, hanem jó esetben meggyógyul.

2020. máj. 11. 19:18
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

"Milyen esetekben hatásos leginkább a placebo?

Elsősorban fájdalommal járó, idegműködési zavaron alapuló (funkcionális) betegségek, szénanátha, asztma, ekcéma, szemölcs, fekélyes megbetegedés, továbbá krónikus fáradtság esetén. Emellett más, súlyosabb kóroknál (pld. rákbetegség) is elérhető olykor javulás. Ezen esetekben a placebo-hatást, mint a testnek olyan képességét, hogy saját eszközeivel gyógyul, különösen értékelni kell."

2020. máj. 11. 19:32
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Bocsi de a homeopátia nem placebó :). A legtöbbjük amiket az orvosok is ajánlanak ,azokban bizonyítottan gyógynövények vannak.
2020. máj. 11. 19:41
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
hát nem tudom ha be is válik a homeopátia szerintem csak úgy mint a placebo.
2020. máj. 11. 19:43
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

azért komoly hogy a hasznos választ pontozzátok le

de tessék ha nekem nem hisztek ezt egy orvos írta.

A tudomány szeretete nem azt jelenti , hogy mindent mereven el kell utasítani ami nem bízonyított.

2020. máj. 11. 19:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
2020. máj. 11. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!