Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Nagyon félek, hogy a barátnőm...

Nagyon félek, hogy a barátnőm bevonza magának a rákot. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm folyton azt mondja, hogy ő tisztában van vele, hogy rákos lesz és azt is tudja, hogy le fogja majd győzni. Mert többen ebben haltam meg a családjában. Be tudja ezt magának vonzzani? Nagyon féltem őt. 27 éves...
2020. febr. 24. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Vonzás csak a fizika tudományában létezik.
2020. febr. 24. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
a barátnőd a mágneses orrú vasorrú bába? :-D
2020. febr. 24. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Anyám szavaival élve: "minden lehetséges"

Szóval én is aggódnék,ha ezt hallgatnám folyton valakitől, hogy úgy is rákos leszek stbstb. De legalább pozitívan áll hozzá, hogy úgy is legyőzi.

Ha ennyire "biztos a dolgában", próbáld meg elküldeni kivizsgálásokra, hogy lássa, hogy egészséges, és fejezze be ezt a butaságot.

2020. febr. 24. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy látja élete bizonyos eseményeit előre. Nekem például bejött az, hogy hány évesen nősülök meg - pedig nem én rendeztem úgy. Van még néhány dolog, amit szintén így "tudni vélek" - és majd utólag kiderül, ilyen volt-e. :)

De ha ő ezt érzi, akkor sem vonzza be magának, mert akkor ez előre be van kalkulálva genetikailag. Viszont ha szimplán aggodalmaskodás miatt próbálja meg elfogadni a szerinte valószínű jövőt, azzal sem vonzza be, de a szervezetét és a mentális létét pusztítja ez a fajta gondolkodás/szorongás.

Ha "folyton ezt mondja", akkor lehet, hogy inkább az utóbbi a helyzet, és ráfixált a dologra. A szorongás pedig egyáltalán nem jó dolog.

2020. febr. 24. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Az Univerzum nem ismeri a magyar nyelvet, se egyik másik nyelvet sem, így nem tud mit kezdeni a gondolatokkal. Az Univerzum azt nézni, hogy érzed magad, és ennek megfelelően rakja eléd a dolgokat. Ha az ilyen gondolatokkal hatalmas mennyiségű fájdalmat teremtesz magadnak, akkor ennek a fájdalomnak a mentén fog az életed is alakulni. Nem azért, mert valami megbüntet, hanem mert egyszerűen ennek a fájdalomnak a szemüvegén keresztül fogod látni az életet, ami így csak pokoli lehet számodra. Valójában nem is vonzasz be soha semmit, nem is teremtesz soha semmit.
2020. febr. 24. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Ha attól félsz, hogy barátnőd bevonza magának a rákot, ne menjetek tengerpartra nyaralni!

Attól nem lesz rákos, ha ezt képzeli, viszont kényszerképzetes lehet.

Nem a bevonzás, hanem a Tízparancsolat be nem tartása okozza a megbetegedéseket!

Ezt Kásler bácsi már megaszonta!

2020. febr. 24. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, be lehet simán.

Én is vonzottam már be betegséget.

Annyira fáradt voltam és kimerült hogy állandóan azon gondolkodtam, milyen jó lenne kórházba menji két hétre, akkor ott kipihenten magam, a gyerekre is vigyáznak otthon.

1 hónap múlva be is kerültem, olyan betegséggel aminek nem találták meg az okát, tehát atipusos.autoimmun.

Soha nem voltam kórházba a szulesen kívül.

Se előtte se utána.

2020. febr. 24. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
38%

Én igazolhatom hogy a bevonzás törvénye nem létezik.

Egy héten keresztül próbáltam bevonzani a hűtőböl a sört a tv elé, de egyszer sem sike....

...nem mondtam semmit, már nállam van.

2020. febr. 24. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem feltétlenül bevonzza, lehet, hogy van egy belső tudása/ismerete erről, hogy vele ez és így fog történni. Szerintem lehetséges az ilyesmi. Nem mindenkinél, de van akinél.
2020. febr. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!