Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha eltudom képzelni milyen...

Ha eltudom képzelni milyen férfit szeretnék meg is kaphatom? (Nem elszállt vágyak)

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A képzeletedben igen.
2020. febr. 7. 23:45
 12/18 librikus ***** válasza:
Ahogy minden nőben van valami hiba, úgy a legideálisabb pasiról is gyorsan kiderül: Többet vártunk tőle!
2020. febr. 8. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha valamiben képes vagy annyira hinni, hogy az már valóság számodra, akkor az is lesz.

Valójában a világunk is azért olyan, amilyen, mert ilyennek hisszük. Semmi sem szükségszerű. Minden a mi választásunk.

2020. febr. 8. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Én ezt csinálom több mint 1 éve...az elképzelt férfi még mindig sehol, szerintem ébredj fel ez nem így működik sajnos.
2020. febr. 8. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A dolog működik. Csak ahogy már előttem más is írta, ha nem teljesen a legutolsó részletig fogalmazod meg a kérést, akkor lehet gixer. Jobban jársz, ha inkább a másik feledet keresed. Az sem lesz tökéletes, de közelíteni fog hozzá. Türelem kell és kitartás. Na és persze minden lehetőséget megragadni. Sosem tudhatod kiben lakozik a másik feled. Nekem a gondolat megfogalmazása után 2-3 év volt. Na és persze a görcsös akarás nem fog segíteni. Bízd magad a sorsra, véletlenre, Istenre vagy ahogy te nevezed.
2020. febr. 12. 04:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Romlott világot élünk maradjunk annyiba hogy úgy oda vissza problémák vannak."

Ezt már az óevangélium óta mondják. Nem kell komolyan venni. Mindíg sírnak akiknek nem sikerül... a világot hibáztatják, meg a nőket. Béna banda.

2020. febr. 13. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Bárkit megkaphatsz, de nem elég elképzelni őt. Fel kell térképezni az igényeit, elvárásait, lelkivilágát, céljait, aztán ezeknek megfelelő partnerré kell érned. Aztán már csak rengeteg kitartás kell a dologhoz, hogy a kismillió csaj közül pont téged válasszon.
2020. febr. 15. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen.

Feltéve:

- ha van olyan férfi, akit elképzeltél és

- te is kellesz neki.

2020. márc. 11. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!