Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az illuminátusok tényleg...

Az illuminátusok tényleg tudják hogyan kell létrehozni többszemélyiséget egy emberben?

Figyelt kérdés
Olvastam egyszer egy illuminátus oldalon hogy egy férfi elárulta hogyan kell létrehozni disszociációt egy emberben és börtönbe zárták.
2020. jan. 14. 05:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

Ó, ezek még ettől sokkal-sokkal agyobb varázslatra is képesek. Ezek vissza tudják nyomni a fogkrémet a tubusba...!

Hogymikvannak…

2020. jan. 14. 06:31
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
rejtett kezet olvastál?
2020. jan. 14. 07:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem. Kutattam a disszociatív személyiségzavar után és találtam egy illuminati forrást amiben le írják hogy hogyan kell létrehozni altereket egy emberbe? Ez tényleg működik?
2020. jan. 14. 08:14
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Kábítószerekkel
2020. jan. 14. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
'oszt ez mire jó?
2020. jan. 14. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Egyetlen személyiség sem létezik önmagában. Azáltal jön létre, hogy elkezdesz a gondolataidhoz és érzéseidhez ragaszkodni, így azok megragadnak benned. Ezekből a benned megragadt gondolatokból, érzésekből jön létre a személyiség, ami természetesen csak egy illúzió.
2020. jan. 14. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:

A személyiség tehát csak azért létezik, mert spirituális értelemben tudattalan vagyok, nem vagyok elég tudatos. Egy tudatos embernek nincs személyisége, mert feloldotta.

2020. jan. 14. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Ha disszociatív személyiségzavarod van akkor ne az illuminátusok ármánykodására gondolj, inkább keress fel egy szakembert. Ne magad akard gyógyítani.
2020. jan. 14. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
átküldöd a linket, nekem van rá tippem de azt a hétköznapokban is használják ;) mármint szerkezetileg...
2020. jan. 14. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:

születés után már fél, másfél éves korban van az embernek személyisége, ha nem lenne, nem hívhatnánk senkit és semmit egyénnek, egyednek.

A gyermekfejlődésről, rengeteg tanulmány készült, átlag életkorra le van, vezetve az egész folyamat születéstől a felnőtté válásig, szóval többnyire 0-21 ig.

semmi ezó, ezek tények.

rengeteg döntés, választás, következménye...

hasonlóan a folyóhoz attól függően, hogy minek szabtak neki, úgy fog a saját medrében menni. melyik a könnyebb? melyik a járhatóbb út?...s minél többet jár egy kijelölt mederben annál mélyebb lesz... így működik.

Szóval hányféle képen szabályozhatsz egy folyót?

2020. jan. 14. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!