Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal lehet segíteni...

Agykontrollal lehet segíteni a fogyást?

Figyelt kérdés
Mármint magától a programozástól fogyni, hanem segíteni azt.
2010. júl. 21. 12:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A kérdés feltevése óta már tapasztalom, hogy működik. :) Na persze nem önmagában ettől fogyok, de erőt ad, hogy ne hagyjam abba, vagy hogy nem is kell nekem az a csoki. :)
2010. júl. 28. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Mármint a placebo működik... :)
2010. júl. 29. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy az. :) De végül is nekem az eredmény a lényeg. :)
2010. júl. 29. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Aha, csakhogy annak semmi köze az agykontrollhoz... A sok majmot viszont lehet ezzel hülyíteni.
2010. júl. 31. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!:) Rég írtad a kérdést, de azért válaszolnék rá így utólag, pláne amennyi gyökér hozzászólást itt láttam.

Igenis lehet vele segíteni a fogyást.

Én egy fél éve elkezdtem "fogyózni"(azért idézőjelben, mert igazából életmódváltásnak mondanám), emellett napi egy órát mozogtam(fél óra kardio+fél óra torna). Már majdnem egy hónapja csináltam, de még mindig nem látszott semmi se a mérlegen, sem centikben. Aztán rájöttem, mi lehet a probléma. Hiába, hogy elkezdtem egészségesen étkezni és mozogni (emellett napi 2 liter vizet ittam), sokszor ha megláttam magam a kriakatban/tükörben, ugyanúgy szidtam magam. Semmi olyan érzés nem volt bennem, hogy "húú, ez igen, most büszke vagyok magamra, mindennap (relatíve) csomót mozgok, és tök egészségesen eszek...", hanem ugyanúgy gondolkodtam, csak csináltam az egészet, mintha valami mókuskereket hajtanék. Nem "vártam" a hatást, nem nézegettem magam a tükörben, semmi. Csak csináltam és szidtam magam, hogy milyen csúnya vagyok(am "csak" 15 kiló felesleg volt rajtam, szóval annyira nem is vészes). Aztán rájöttem, hogy ez így nagyon nem lesz jó. Én is hallottam a pozitív megerősítésről, de még nem próbáltam. Egyszer véletlenül megtaláltam a neten a Domján féle "fogyj mobillal és CD-vel" című előadást, letöltöttem, és esténként elkezdtem hallgatni. Szép lassan pozitívabb, vidámabb lettem, még többet mozogtam, anélkül, hogy ez megerőltető lett volna. És hamarosan elkezdett látszódni az eredmény is, először lassabban majd gyorsabban.

Szóval ha engem kérdezel, öt, mert egyből HAT(derosszXD:))

Ez olyan, mint a vizes kísérlet, ki is lehet próbálni.

Ha töltesz egy pohárba vizet, majd mindenféle negatív érzelemmel töltöd meg, a víz zavarosan fog megfagyni. Ha viszont pozitív érzelmekkel töltöd meg, gyönyörű szép kristállyá fog megfagyni. Én kipróbáltam:))

18/L

2011. jan. 18. 20:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Nekem is működik, azóta én is rájöttem. Kipróbálom ezt a fagyasztásos dolgot, érdekesen hangzik. :)
2011. jan. 18. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Mamám "beprogramozta", hogy ne kívánja az édességeket, hetek óta nem is eszik, és voilá, 5 kg-t fogyott:))

És semmilyen tanfolyamon nem volt, könyvből sajátította el türelmesen a módszert, hónapokba telt, mire le tudott menni rendesen alfába, de végül sikerült neki. Szóval igen, segítheti:)

A rosszmájú válaszolóknak pedig üzenném, hogy ez nem olyan amiben hinni kell, ez VAN és létezik, mert van agyunk. Vagy legalábbis nekünk biztosan, nektek viszont...:D Lehet kulturáltan is válaszolni egy kérdésre, még akkor is, ha az ember szkeptikus.

Viszont én veletek nem leszek kulturált, mert nem érdemlitek meg. Dögöljetek meg.:)) (ma nem vagyok jó hangulatban)

2011. okt. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!