Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Gondolati üzenetküldés? Hogy...

Gondolati üzenetküldés? Hogy vegyem rá, hogy akarja a babát?

Figyelt kérdés

Terhes lettem nem tervezetten. Férjem abortuszt akar, én nem, de azt sem, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.

Leszögezem, nem arról van szó, hogy nem szereti a gyerekeket, vagy nem fér bele anyagilag. Ő maga mondja, hogy egy év múlva már jöhet, most még ne.

Én meg nem tudom elfogadni, hogy elvetetem, aztán nemsokára csinálunk másikat, mintha egy tárgyról lenne szó.

Valamiért védekezés ellenére most akar jönni. Először én is megijedtem, de már egy csodának élem meg. Bármit megtennék, hogy velünk maradhasson, de észérvekkel nem megy, nem tudom meggyőzni.

Bármi praktika, agykontroll, vonzás törvénye érdekelne, amivel jobb belátásra tudom bírni a férjem.

Sajnos, neki ez nem élet még, semmi rosszat nem lát abban, hogy elvetessük azért, hogy pár hónapot halasszunk a szülővé váláson. Én viszont úgy érzem, látni se bírom ezek után. Az egyetlen megoldás az lenne, ha meggondolná magát. Bármilyen ötletért hálás lennék. Gúnyolódók kíméljenek, épp eléggé padlón vagyok így is.

2019. dec. 14. 17:53
1 2 3 4
 21/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
30%

valami problema mindenkepp van, ha nem tudjatok ezt megbeszelni

es hogy az abortuszt ennyire tamogatja

mikozben "hisz", sors, karma

es reinkarnacio is?

Minek hisz ezekben ha egyaltalan nem erdekli egyik sem? igy tok mindegy

mert ha hisz elgondolkodhatna rajta hogy egy szuletendo eletet miert akar megallitani, mennyire jo ez neki es neki

arra nem is gondol hogy ezzel a gyermekevel mennyire szeretnek egymast mig a kesobbivel meg utalnak egymast?

csak egy lehetosegkent

de ugy lattam nagyon jo es hasznos valaszokat irtak

ezoterikus dolgok ha "hasrautes" szeruen tortenek biztos hogy semmi pozitivat nem hoznak

Xy4

2019. dec. 15. 08:31
 22/31 anonim ***** válasza:
37%

Akkor próbáld megértetni vele, hogy ez a lélek titeket választott szülőnek. Mert most látta rá alkalmasnak az időt.

Egy év múlva? A terhesség is majnem egy év... Min változtatna már az a rövid idő?

Fél a felelősségtől. Komolytalan. Élni akar még az uraság. Általában mind ilyenek.

2019. dec. 15. 20:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elkeseredve olvastam soraid. Én nekem már ez nagyon komoly váló ok lenne. Gondolom, a párod még nem volt apa. Egy gyerekkel számtalan új élménnyel gazdagodhat az ember amit csak akkor tapasztal meg, ha már szülő. Pici babával is lehet utazni, kirándulni és programokat csinálni. Ráadásul az elvetetés művelete olyan következményekkel járhat, hogy utána meg ha akarjátok se fog tudni megmaradni a baba...van rá precedens.

Nem csodálom, hogy látni se bírod ezek után.

2019. dec. 16. 20:46
 24/31 anonim ***** válasza:
20%

Csak jó szándékból írom..

Ima Istenhez és a szentek közbenjárása, nekem midig segít:

[link]

Egyébként az a 1 év nem sok, most is belefog férni. Az abortusz nem jó.

2019. dec. 17. 13:29
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ide nem ezotéria kell hanem őszinte beszélgetés, ha a férjed csak még egy évet lógni akar de semmi egyéb racionális oka nincs rá könnyen lehet hogy egyrészt nem feltétlen érti mit jelent ez neked, másrészt totál fél bevallani de nagoyn meg van ijedve a dologtól. Ezeket a lelki okokat kéne kideríteni, nem x-meneset játszani, hanem őszintén fordulni egymás felé.
2019. dec. 17. 22:38
 26/31 anonim ***** válasza:
18%
én sem értem, minek ezotériához meg ilyen hülyeségekhez fordulni, mikor sokkal egyszerűbb (és hatásosabb!! és olcsóbb is) lenne leülni beszélgetni
2019. dec. 17. 23:33
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem vehetsz rá mást, hogy akarja amit nem akar. Ha valami gátolja ebben, például félelem arról lehetne beszélni, de az abortusz ennél egy picit azért komolyabb kérdés, minthogy bulizni akarok még egy évet. Tehát lehet ezt nem mérte fel, hogy mi az amit kér, lehet fél, vagy nem is akar gyereket valóban. Nem adhatsz neki akaratot, ha nincs benne. Pláne nem telepatikus úton. Még ha bármelyik ezi dolog működne is, akkor is az összes alapelve kimondja hogy más emberek gondolatait és szabad akaratát egyikkel sem irányíthatod.

Borzasztó ijesztő hogy a kapcsolatotok olyna szinten van hogy inkább mindenféle ezoterikus baromsághoz fordulnál, egy őszinte párbeszéd helyett, ezen el knée gondolkodni, hogy ha ennyire nem megy az őszinteség biztos, hogy emellett az ember mellett jó e neked és egy gyereknek. Értem én az ezoéria sokaknak a könnyű út, kb ez az élet fogyitablettája. De ahogy a fogyitabletta se hat csak úgy magában, úgy itt is tenni kell, beszélni kell, őszintének lenni, vallani, és megértéssel fordulni a másikhoz.

2019. dec. 17. 23:53
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Lett valami azóta?
2019. dec. 19. 13:19
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Lett valami?
2020. aug. 8. 21:57
 30/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Jó rég nem voltam itt. A baba maradt, mi tavasszal szétmentünk. Mármint 2020 tavaszán. Nem tudta benyelni, hogy úgymond nélküle döntöttem ezt el, én meg nem tudtam megtenni, nem tudtam elvetetni. Már 8 hónapos, életem legjobb döntése volt. Papíron még házasok vagyunk, nem fizet semmit, nem is kértem, nem érdekel az egész ember.
2021. ápr. 6. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!