Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Gazdagodtál már meg a vonzás...

Gazdagodtál már meg a vonzás törvényével vagy ismersz olyan embert?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 22:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi "hókusz-pókusz". Egyszerüen arról van szó, hogy az ember vágyai mintegy programozzák az agyát hogy nyitott legyen minden kínálkozó lehetőségre ami a vágyai tárgyával kapcsolatos. Aztán vagy bejön, vagy nem, attól függően hogy mennyire erős a motiváltság a cél elérése erdekében. Aki pl. arra vágyott gyerekkorában hogy orvos legyen mire felnő, az sem azért lesz az, mert a sors "odavárázsolja2 a diplomát, vagy jönnek az angyalok és dokit csinálnak belőle, hanem mert hitt abban hogy képes végigcsinálni, és nem hátrált meg a buktatók láttán. Az ilyen irracionális, és elvont dolgok, azoknak a bibliája, akik nem mernek szembenézni, és tenni valamit a sors kihívásaival szemben. Egyfajta önáltatás, fikció az egész. Én is álmodtam már ilyenekről, és kipróbáltam millió egy dolgot (pl. amit ebben a könyvben írnak) de rájöttem nem történik semmi magától, tenni kell érte. Az ember dobogó szíve az egyetlen valóság.
2010. júl. 19. 07:15
 12/14 anonim válasza:

Nagyon nehéz a vonzás törvénye szerint élni. A legtöbben pénzt szeretnének, de ugye nem nyerheti meg mindenki a lottó főnyereményt. És nem tudsz minden negatív forrást kizárni az életedből (tv, emberek). Hiába próbálod a saját életed jobb irányba terelni, ha mások is befolyásolhatják. (pl. ha te szeretnél előbbre lépni a munkahelyeden, de egy másik ember csak negatívan vélekedik erről, akkor lehet, hogy az ő negatív vonzása teljesedik be...) Egyébként pedig csak pénzből lehet pénzt csinálni. Ha van pénzed könnyebb a vonzás törvénye szerint élni, csak a jót látni, mert az esetleges nehézségeken is könnyebben át lehet jutni, ha van miből finanszírozni, és az életet is jobban lehet élvezni, ha van a számládon elég keret.

A fentiekhez:

Én is szeretnék gondolni egyet és már utalják is a pénzt CSAK ÚGY A SEMMIBŐL, de ez nem így működik. Az élet nehéz. Valaki jó helyre születik, valaki nem. Ezt sajnos, de el kell fogadni.

A tanulással kapcsolatban pedig annyit, hogy ha nincs pénzed a továbbtanuláshoz vagy a továbbképzéshez, akkor még mindig a gödör legalján csücsülsz, és nagyon nehéz lesz kilábalni. Sajnos, de mindenhez PÉNZ kell, még a pénzhez is.

2010. júl. 26. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:
bele gondoltál mar abba hogy ha mindenki használná a vonzás törvényét mi lenne a világgal? mindenki csak nyerni szeretne,a gyárakban kik dolgoznának?akik hasznaljak a vonzás törvényét?nem hinnem.....ez az egész vonzás törvénye kitaláció hogy pénzt huzanak ki a szegeny emberektől
2010. aug. 14. 16:19
 14/14 anonim válasza:
Én végig olvastam a könyvet és szerintem klassz dolgok vannak benne. Egyáltalán nem arról van szó, hogy kitalálod mit szeretnél alszol egyet és már ott is van az ágyad lábánál. Épp azt próbálja megértetni az emberekkel, hogy, ha valamit nagyon szeretnél, jó érzéssel gondolsz arra a valamire és el is hiszed, hogy a tiéd lehet, akkor meg is fogod kapni. Ez nem egyfajta csoda várás, csak segít neked abban, hogy inkább azzal foglalkozz, amit szeretnél és ezáltal meg is fogod valósítani az álmaidat. Szóval én azt mondom nem add fel az álmaidat, bármi is legyen az. Sok sikert :)
2011. okt. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!