Ha pizzériából rendelek, Széchenyi kártyával fizetek, köteles vagyok borravalót adni?
Mert előre tudja, ki fog adni?
Nekem mondjuk nincs futár-tapasztalatom, de nem nagyon tudom ezt így elképzelni a valóságban. Inkább azt tartom reálisnak, hogy van egy útvonalterv, mi után mi esik útba, hogy a legészszerűbb.
„Elhiszem, h alapbol nem kapnak sokat, de akarmelyik gyarban bejelentve, vegzettseg nelkul meg lehet kapni a netto 200-250et.”
A gyárban DOLGOZNI is kell ám!
Igen, gondolkoztam is rajta, hogy ezt leírom.
Azok választják a futárkodást, akik könnyű pénzszerzést remélnek.
Mert valljuk be, semmit nem kell csinálni, csak vezetni, azt meg a legtöbb pasi kifejezetten imádja.
Leírják itt is meg a másik borravalós kérdésnél is többen, hogy jó, ha havi 40-60 ezret kapnak fixen.
Tessék, ott a lehetőség, hogy 5x annyit kapjanak, de akkor dolgozni is kéne, valóban.
15-ös,egyetértek. Ehhez kell 1 jogsi,nagyom maximum 1 autó.Nem kell kilókat emelgetni,meg nem nehéz lifttel felmenni a 10.re,vagy az ajtóban átadni az ételt.Ez miatt nem értem,mire ez a pökhendiség náluk,meg az elvárás.Ő kihozza azt ami nekem kell,amiért ő fizetést kap,és mivel ingyenes a szállítás,nem vagyok köteles neki is fizetni,és ez nem carrágóság.
Ha idejön egy bútorboltból egy alkalmazott,aki pl. behozza a lakásba a szekrényt,vagy bármit,az egyértelműen kap borravalót,ő tett is érte.Nem hagyta kint a kapuban.Kezdem én is azt érezni,hogy ilyen futárnak csak tényleg az megy el,aki könnyű pénzlehetőséget lát,és a borravalók miatt dollárjelek villognak a pupillájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!