Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha pizzériából rendelek,...

Ha pizzériából rendelek, Széchenyi kártyával fizetek, köteles vagyok borravalót adni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
Az úgy van hogy általában 3 max 4címmel indul a futár. A jattosok elsők között, míg a fillérb@$zók utolsónak kapják a kaját.
2019. júl. 16. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Mert előre tudja, ki fog adni?

Nekem mondjuk nincs futár-tapasztalatom, de nem nagyon tudom ezt így elképzelni a valóságban. Inkább azt tartom reálisnak, hogy van egy útvonalterv, mi után mi esik útba, hogy a legészszerűbb.

2019. júl. 16. 17:19
 13/21 A kérdező kommentje:
11-es,nagyon okos vagy.Egy évben 2x ha rendelek erről a helyről,úgyhogy ezt jól benézted.Tartom magam ahhoz hogy többet nem adok semmit,mert eddig máshonnan vmi köszönöm szerűség kijött a szájukon esetleg.
2019. júl. 17. 09:49
 14/21 anonim válasza:
48%

„Elhiszem, h alapbol nem kapnak sokat, de akarmelyik gyarban bejelentve, vegzettseg nelkul meg lehet kapni a netto 200-250et.”

A gyárban DOLGOZNI is kell ám!

2019. júl. 17. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, gondolkoztam is rajta, hogy ezt leírom.

Azok választják a futárkodást, akik könnyű pénzszerzést remélnek.

Mert valljuk be, semmit nem kell csinálni, csak vezetni, azt meg a legtöbb pasi kifejezetten imádja.

Leírják itt is meg a másik borravalós kérdésnél is többen, hogy jó, ha havi 40-60 ezret kapnak fixen.

Tessék, ott a lehetőség, hogy 5x annyit kapjanak, de akkor dolgozni is kéne, valóban.

2019. júl. 17. 18:21
 16/21 A kérdező kommentje:

15-ös,egyetértek. Ehhez kell 1 jogsi,nagyom maximum 1 autó.Nem kell kilókat emelgetni,meg nem nehéz lifttel felmenni a 10.re,vagy az ajtóban átadni az ételt.Ez miatt nem értem,mire ez a pökhendiség náluk,meg az elvárás.Ő kihozza azt ami nekem kell,amiért ő fizetést kap,és mivel ingyenes a szállítás,nem vagyok köteles neki is fizetni,és ez nem carrágóság.

Ha idejön egy bútorboltból egy alkalmazott,aki pl. behozza a lakásba a szekrényt,vagy bármit,az egyértelműen kap borravalót,ő tett is érte.Nem hagyta kint a kapuban.Kezdem én is azt érezni,hogy ilyen futárnak csak tényleg az megy el,aki könnyű pénzlehetőséget lát,és a borravalók miatt dollárjelek villognak a pupillájában.

2019. júl. 18. 09:30
 17/21 anonim válasza:
Aki a futár és a jatt mellett jó pofiznak, felteszem a kérdést, a futár miután bemegy a következő adagért ad a 200 forintból egy - egy ötvenest a kajacsomagolónak, vagy a szakácsnak, esetleg a takarítónőnek ???
2019. júl. 18. 09:56
 18/21 Szilárd47 válasza:
Rajtad múlik. Ha imádsz borravalózni, akkor tedd azt. Az ország nagyobb része rendszeresen borravalózik, sok esetben akkor is, ha semmiféle plusz szolgáltatást nem kap. Szóval, tedd azt, amit jónak látsz. De akkor arra is kérlek, hogy ne csak apizzafutárnak adj, hanem adj pénzt a hajléktalanoknak és általában mindazoknak, akik rászorultak.
2019. júl. 18. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező adni, de illik. Ez így alakult ki nálunk, be van kalkulálva a fizetésükbe. Ha már házhoz rendel valaki valamit, az azért kényelmes dolog, ezért jár némi juttatás.
2019. júl. 21. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
A futárnak el kell tartania magát, az autóját, (adó, biztosítás, benzin,stb). Aki sosem csinálta, feleslegesen okoskodik róla. A jatt nem kötelező, de abból élnek a futárok. Ha nem lennének, mehetnétek magatok a pizzáért. Persze, aki főzni lusta, meg buta, az menni is lusta. "Illik" adni. Meg milyen shit már, ha fillérfakkernek tartanak?
2019. júl. 22. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!