Mit érdemes kipróbálni a Starbucksban és a Frei Caféban?
Egyik barátnőm kitalálta, hogy menjjünk oda holnap délután tanulás előtt. Ő sem volt még ott, de nagyon szeretné kipróbálni.
Igen, drága ott egy ital, de nem ez a kérdés.
A másik: szombat délelőtt jön anyukám, elvinném a Frei Caféba. Ha betérek, akkor mindig dohánykávét iszom (vittem is haza szüleimnek egy zacskónyit), mást nem próbáltam még. Viszont mást is szeretnék próbálni, de akkor már anyukámmal :D Nektek mi jön be onnan? :)
Starbucksba nem járunk mert nem csak drága, hanem ott a legpocsékabb a kávé és kakaó is.
Mi a Costába járunk, vagy a Frei caféba.
Én inkább kakaós vagyok, így a freiben a kedvencem az ausztrál mogyorós kakaó, és a bostoni fehércsokoládé. De finom a fülöp-szigeteki kókuszcsoki is. A férjem a fűszeres kávét szereti, és az arab kávék bejönnek neki.
A Frei Café a kevés jó dolgok egyike Magyarországon! Tényleg világszínvonalú a kínálata, és nagyon érdekes kávéitalokat kínálnak. Mit érdemes kipróbálni? Van egy citromolajos kávéjuk, az nekem nagyon bejött!
A Starbucksban a signature hot chocolate egyedül érdekes. Az összes többi láncnál (Meki, stb) a "forró csoki" valójában forró, barna és ízetlen szirupot jelent.
Starbucks-ba azert jar az ember mert az a meno. Oda ugy kell menni, hogy nem sajnalod a penzt. :)
En a Starbucks Frappuchino-t szeretem (jegeskave, tetejen kremes hab, mogyorodarabkak es spiralos csokiontet).
A Frei-ben meg nem voltam, de meg vagyok gyozodve rola, hogy az is szuper kavezo.
Freiben vannak új Dr. Drink nevű gyümölcsitalok, szerintem isteniek.
De amúgy minden finom ott.
Starbucksban egyszer voltam, de nem volt jó, valami lattét ittam.
Köszi skacok, válogatunk majd.
Mentek a zöldek :)
starbucksba csak frappucino
nekem a java chip a kedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!