Burger King vagy Meki?
Kérlek a Kfc meg a nagyi házi burgerezője kommenteket mellőzzétek, ez a kettő a kérdés.
Melyiket preferálod és miért?
Nálam változó, attól függ mit ennék. Ha sajtburgert és krumplit, akkor csak a meki, szerintem mindkettő finomabb náluk (meg a kis pár százas szendvicsek is) . Sőt, az öntetes fagyik is jobbakszerintem.
De a Burger Kingben a komolyabb szendvicsek nagyobbak, finomabbak, valtozatosabbak és olcsóbbak is. Ha ennèk 2 extrabb szendvicset, akkor burger king mindenképp.
A kuponok is jobbak náluk szerintem.
Egyébként a burger King szerintem többet fejlődik. Pl a mekiben ugyanaz a 3 ízű shake van évek óta. A burgerkingben ellenben vannak modernebb, kevésbé hagyományos ízű shakek is. A desszerteknél ugyanez.
A meki viszont gyorsabb és nálunk csak annak van autos része
Meki.
De ott is kb. 2 menüt szoktam venni.
Megszokás.
A BK-ban ugyanazoknak az ételeknek kicsit más az íze. Nem rossz, de nem az, amire számítok, ha valamiért úgy döntök, hogy aznap valamiért ilyet szeretnék enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!