Mi az indoka annak, hogy a KFC ilyen túlárazott?
Kissé túlzásnak tartom, hogy 1500 Ft-ért vettem egy kvázi szendvicset.
Ők Zinger burgernek hívják, hát felénk az inkább egy mezei szendvics (gondolok itt mind a méretére, mind a tartalmára).
Azon felül, hogy az átlagos testalkatom mellett nem tudtam jóllakni, még különösebben finom sem volt az étel.
Nektek mi a véleményetek a helyről?
"5ös
Mi az, hogy sorban állnak? Ez egy barokkos túlzás."
hát én akárhányszor a Köki vagy az Árkád KFC-je fele járok minimum 10-15 percet kell sorban álljak
Kérdező, a Zinger krumplival és 4 csirkecsikkal 1490 forint - ingyen letölthető kuponnal
nem mellesleg kedd van - keddi kosár is annyi és azt én 2 napig eszem (nem, nem drága, szállodában lakom a hét nagy részébeb és nincs nálam általában egy mélyhűtő nyers csirke tárolásra)
Sose értettem amúgy ezt a KFC-t, ha már gyorskaját akarok akkor akar a nyavaja rántott csirkét....
No comment
Igaz én a csirke gondolatától is hányok valszeg ezért kerülöm, de nehezen tudom megérteni de komolyan..
Életemben egyszer voltam KFC-ben valami turmixt akartam, kiálltam egy 20 méteres sort, erre kiderült hogy nem működik a shaker gép... Majdnem agyvérzést kaptam..
Lehet jó a burgerük vagy a szendvicsük hogy belepakolják a csirkéjüket, de mégsem erről híres a KFC. Nálam a KFC CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG csirkét - azaz kosarat - jelent. Nekem a KFC ilyen szempontból (ár-érték arányban) luxus. Azaz ha eszek, kkor csak az íze miatt, nem azért hogy jóllakjak. Mert számomra másképp amúgy nem éri meg.
Mondjuk én megeszek bármilyen Mekis, BK-s és KFC-s kaját, ha meghívnak rá.
De ha lehet, inkább keresek olyan burgerezőket, ahol 1. osztályú, igazi húsból csinálják a bureszokat, esetleg egy jobb grillcsirkést, ha nagyon sült csirkét akarok enni.
Az egész bolygónk kereskedelmében jelen lévő összes terméknek nagyon nagyon kevés kivétellel, szinte kivétel nélkül úgy történik az árképzése, hogy pontosan annyiért adják a dolgokat, amennyiért megveszik.
Lehet venni pl 3000 ft-ért 10 deka kesudiót, vagy 600.000 ft-ért egy telefont. Mivel ennyiért is megveszik, valahol ennyiért árulják.
Szóval fordítsuk meg a kérdésed:
Mi indokolná azt, hogy ha ilyen árak mellett is teltházas a kfc, akkor 5 forinttal is olcsóbban adjanak bármit?
1 logikus érvet mondj erre!
Totál túlárazott.
A minőség is elég xar, a kosárban lévő csirkeszárnyak szörösek voltak. Ízre még jónak is mondható akár.
A sajtburgerük spec. totál átvágás! Nézzétek meg a képet...
Tegnap vettem 2 x (2 sajtburgert+ kis sültkrumplival...), tehát 4 db sajtburgert, s ja, éhes maradtam... pedig nem is vagyok nagy-étkű, sem valami nagy darab ember.
EEEElképesztő, hogy egy sajtburgerben - ami egyébként nagyon ízletes ! - kb. az 1/3-ában van egy kis darab csípős csirkemell-csík, a többi üres... Baromi csalódott voltam. Akkor már inkább akár a meki, akár a burgerking, de azokban legalább egész szelet hús-pogácsa van, nem a 2/3-ad része üres!!!! S nem kihültek, éppen langyos, ahogy itt adták... csak nagyon éhes voltam.
Senkinek nem ajánlanám, bárhová máshová. Többet nem vásárolok náluk, az biztos.
14.-esnek:
Nemtom h lehet 2 napig enni egy kosarat, keddi-akcióst... amiben van 2 db alsó csirkecomb, 4 db FÉL csirkeszárny, ami össz: 2 db, és 4 db csirkemell-csik... egy gyereknek sem elég, nem h egy felnőtt embernek, ha éhes... persze ha még hozzá néhány fogást szervíroznak a szállodában, ahol többnyire laksz, akkor megértem, h elég. S azt is, h van akinek nem túlárazott.
Előző, rizst mikróban is lehet főzni és saláta is létezik ;)
túlsúly van rajtam, de 40 -45 dkgnyi rántott csirkét nem tudok megenni egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!