Drága szerintem is, csak akkor eszem ilyen helyen, ha nincs más.
2019. máj. 21. 17:45
2/19 anonim válasza:
Ismerős a szitu
2x ettem ott, többször nem fogok.
Első alkalommal én is az általad említett Zinger burgert kértem.
Fél fogamra sem volt elég. Konkrétan tényleg egy átlag szendvics méretű "burger". Nekem nem is igazán ízlett.
Elmegyek inkább veszek egy akkora tál gyrost valahol, amit megenni alig bírok, ugyanennyiért.
2019. máj. 21. 17:50
3/19 anonim válasza:
Szerintem is drága főleg mint gyorsétterem
2019. máj. 21. 17:52
4/19 anonim válasza:
Aki szereti, szereti, aki nem, az nem. Viszont még a többi gyorsétteremhez képest is drága, legalábbis, ha az ember jól akar lakni. Csak akkor eszek KFC-ben, ha valamiért kifejezetten megkívántam(évente 1-2 alkalom), más egyébként valami mást választok.
2019. máj. 21. 17:53
5/19 anonim válasza:
Akkor lenne tularazott, ha kongana az uressegtol. Igy, hogy sorban allnak kb. mindig mindegyik egysegukben a vevok, maximum neked draga.
2019. máj. 21. 18:06
6/19 anonim válasza:
Nézd meg, hányféle felületen és milyen sűrűséggel reklámoznak. Ennek költsége éves szinten milliárdokban mérhető. Baromi drága a reklámidő, plakáthely, közösségi média-hirdetés. Ennek finanszírozása nem a levegőből történik, hanem beépítik a termékek árába. A pöttyös rudi is kerülhetne annyiba, mint a boltok saját márkás rudijai, hiszen az előállítás nem drágább. Mégis azért fizetsz dupla árat a saját márkáshoz képest, mert a marketingköltséget valahol ki kell termelni. Ilyen szempontból a KFC, a túró rudi, a kóla, a Domestos, stb. mind ugyanazért drágább a többinél. Mert közvetve te fizeted a reklámot...
2019. máj. 21. 18:20
7/19 anonim válasza:
5ös
Mi az, hogy sorban állnak? Ez egy barokkos túlzás.
Naponta többször is elhaladok előtte, átlag 2-3 ember van bent egyszerre.
2019. máj. 21. 18:24
8/19 anonim válasza:
KFCben hot wings kosarat kell kérni. Az finom és a 30-as elég 2 embernek bőven. Ezenkívül van még a longer, amit akkor eszek ha épp éhenhalok de tudom h van otthon vacsora. Ezzel még fél-1 óráig túlélem és olcsó. A többi kajájuk túl van árazva. Bár sztem a mekis hamburgerek is kicsik, ízre se nagy szám, ráadásul az tényleg 100%ban műanyag kaja. A KFC legalább látott csirkehúst és ott panírozzák (állítólag). Mondjuk ezt KFC dolgozó mondta, szóval valszeg igaz.
2019. máj. 21. 18:28
9/19 anonim válasza:
Én jól lakok vele és finom. Mellesleg azért adják annyiért, mert megveszik. Jön nemsokára a mekinél a libamájas szendvics, több, mint 1000 ft lesz, mert simán megveszik annyiért az emberek
2019. máj. 21. 18:46
10/19 anonim válasza:
Az ára miatt én is jobban szeretem a Mekit/Burger Kinget. Így ha van lehetőség, akkor ezek közül választok, már ha éppen gyorskaja a téma. A KFC-ben ami miatt tényleg érdemes odamenni azok a Hot Wings kosarak. A sima szendvicsek tekintetében tényleg túlárazottnak tartom kicsit. Viszont biztos sokaknak megéri emiatt valamivel többet fizetni, mert a csirkéjük tényleg jobb mint a többi gyorskajáldának az átlagos húsai, inkább az a baj hogy ez az 1 dolog az amiben kiemelkedik a KFC, és nincs nagyon más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!