Sajttálra miket szokás tenni?
Figyelt kérdés
Egy olyasfajta szuper jó szeretkezés utáni finom sajttálban gondolkodom.
Különböző sajtok, szőlő, aszalt gyümölcs, különféle sonkák, mandula, török mogyoró....mik illenek össze jól egy ilyen tálon?
2019. ápr. 15. 19:06
1/6 anonim válasza:
A sajthoz a friss gyümölcsök illenek, leginkább az alma és finom bor. Magvak a legkevésbé.
Egyébként tök mindegy!
Egy szuper jó szeretkezés után a vasszöget is megenné az ember, tehát valami "testesebb" dolog sem ártana!
2/6 anonim válasza:
Magvak a penészes sajtokhoz mennek
3/6 anonim válasza:
Ez komoly szerintem szex után ne kergesd el ilyen flancolással. Vajaskenyér citromos tea kombó simán jó lenne. Nekem.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Nem túl nagyok az igényeid.....
2019. ápr. 16. 08:18
5/6 anonim válasza:
Szerintem a fent soroltak mind. Én mondjuk diót hallottam, nem mandulát, de lehet az is finom. Még olívabogyót tennék és pirított kenyér/bagett szeletkéket. A lényeg úgyis a sajtokon van.
6/6 anonim válasza:
Hát most beszóltál sajttál. Poénkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!