Egy gyanús állagú pizza elfogyasztása után már néhány órával később száj nyálkahártya fájdalmam volt.2 nappal rá fekélyes afta alakult ki a számban, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nem lehet az étteremre bizonyítani, hogy ettől fertőződtem meg. A fertőtlenítőre költött pénzt és a kényelmetlenséget senki sem téríti meg, az étterem simán letagadhatja.2019. márc. 25. 00:19
1/5 anonim válasza:
A fogyasztóvédelemnél tehetsz bejelentést a gyanúddal. Emellett a közegészségügy is illetékes lehet.
Vizsgálatra igen, kártérítésre szerintem nem nagyon számíthatsz.
2/5 anonim válasza:
Semmit. Mivel az aftánál alapból sem bizonyítható az oka. Én is rendszeres elszenvedője vagyok, ritka az amikor konkrétan megtudom állapítani az okát pl.: megharaptam, megszúrta az étel, fogászati kezelés közbeni sérülés. De az is bőven elég ha stresszes vagyok és kijön.
Nem foghatod a kajára azt amit nem okozott. Meg minek etted meg, akkor kellett volna panaszt tenni.
3/5 anonim válasza:
1 gyanús állagú ételt vissza kell küldeni, nem megenni
2 nébih bejelentés
3 google review az étteremnek
4/5 anonim válasza:
Aftát így nem kapsz el. Inkább fűszeres, csípős volt az étel, attól viszont lehet. Az afta nem fertőző, kijöhet még akkor ha felsértetted a szádat, paradicsomtól és savas gyümölcsöktől is, ha vitaminhiányod van. Ezzel ne is indokold, mert nincs értelme, viszont hogy az állaga nem épp olyan amilyennek lennie kellett volna ezzel tehetsz bejelentést.
5/5 anonim válasza:
Jó hogy nem már a tripperedet meg a kopaszodást is a pizzára fogod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!